Napi friss

L. L. Junior – Dominikáról repül a válóperére?

A rapper év elejétől kétlaki életre rendezkedne be, ám Körtvélyessy Kingával való válása Magyarországhoz köti.

Egyre inkább úgy tűnik, hogy az egykor szebb napokat megélt házaspárnak, Körtvélyessy Kingának és L.L. Juniornak semmi esélye a békés szétválásra. Sajnos az ünnepek még biztosan zaklatottan telnek, hiszen a bíróság januárra tűzte ki a válóper első időpontját. Bár általánosságban elmondható, ha két ember úgy dönt, elválnak, onnantól kezdve szinte mindenki a lehető leghamarabb szeretne túl lenni a jogi procedúrán, ezúttal azonban csak a rapper felesége siettetné a dolgokat, hiszen sajtóhírek szerint ő adta be a válási papírokat. A családhoz egyik közeli barátja pedig azt nyilatkozta a Borsnak, a házaspár olyannyira ragaszkodik a saját elképzeléseihez, hogy békés válásra vajmi kevés az esély.

A helyzetet tovább nehezíti, hogy a januárra kitűzött tárgyalás időpontjában Junior a tervei szerint Dominikán tartózkodna, legalábbis nemrég még azt nyilatkozta a Story magazinnak, hogy a Fekete Vonat január 7-ei nagykoncertje után New Yorkba, onnan pedig Dominikára utazik, ahol közös vállalkozást indít egy ott élő barátjával. Az előzetes tervek szerint a rapper kétlaki életre rendezkedne be: január 18. és április 20. között az egzotikus országban, ezt követően pedig Magyarországon tartózkodna.

Kinga még 2021 nyarán költözött el törökbálinti otthonukból – amelyről tegnap írta meg a story.hu, hogy papíron Junior feleségének a tulajdona –, az ezt követő másfél évben azonban sokszor hol csendesebb, hol viharosabb volt a kapcsolatuk. Voltak hónapok, amikor úgy tűnt, együtt is maradnak. Miután azonban a rapper új párra lelt Dárdai Blanka személyében, ami hamar nyilvánosságra is került, végleg elmérgesedett a kapcsolatuk. Vajon az ünnepek közeledtével sikerül elásniuk a csatabárdot, vagy az elkövetkezendő hetekben mindketten készülnek az első bírósági ütközetre?

Kiemelt képek: Korponai Tamás/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!