Hazai sztár

L.L. Junior: „Ha valamihez, akkor a hangulat megteremtéséhez valóban értek”

Nagy tervei vannak a zenésznek, de megvalósulásuk nagyban függ a kisfia édesanyjától.

Hatalmas a dilemma L. L. Juniorék háza táján, hetek óta nem jutnak dűlőre Hopp Csillával, elsőszülött fia édesanyjával. A latin-amerikai kultúráért rajongó rapper először beszél arról, hogy kétlaki életre rendezkedik be, januártól áprilisig Dominikán élne, ott is dolgozna, és azt szeretné, ha a tízéves fia is vele tarthatna. Az édesapa tervei szerint Lacika Punta Canán ünnepelné a születésnapját, hiszen januárban lesz 10 éves, és mindeközben Dominikán járhatna iskolába. Három hónap után pedig ismét hazajönne az anyukájához, ennél hosszabb időre ugyanis nem szeretné elszakítani anyát és fiát egymástól. Azonban még így is óriási a felelősség, mikor döntenek a legjobban: ha a nyelvtanulást és a kalandot helyezik előtérbe, vagy ha nem szakítják ki Lacikát a megszokott közegéből? „A legjobbat szeretném megadni a gyermekeimnek, és szerintem Lacika már elég nagy ahhoz, hogy velem tartson. Óriási élmény lenne számára ha a telet kellemes melegben, medencés házban töltené, és közben egy alapítványi iskolában tanulná a nyelvet, mindennap iskolabusz hozná-vinné. Még fűzöm a gyermekem anyját, engedje el velem Lacikát, aki – biztos vagyok benne – őrült jól érezné magát” – osztotta meg a terveit a rapper.

Vajon Hopp Csilla kötélnek áll? (Fotó: Schumy Csaba/fotocentral.hu)

Dominikán vállalkozik

Junior azonban nem csak nyaralni készül a Karib-térségbe, egy tizenöt éve kint élő barátjával, Südi Sándorral közös vállalkozást indítanak. „Gondoltunk egy nagyot és elhatároztuk, a legmenőbb magyar slágereket játszanánk bachatazenekarral az ott élő vagy ott nyaraló magyar közönségnek egy nyolcvanfős nagy katamarán bulihajón, heti két alkalommal január 18. és április 20. között. Ez a Dominikai Köztársaságból származó társasági tánc már az egész világot meghódította, és elárulom, őrült jól hangzanak ebben a feldolgozásban is Charlie, a TNT, az Edda vagy Demjén Ferenc legismertebb dalai. Természetesen a saját dalaimat és a Fekete vonat slágereit is előadjuk. Igazi zenei csemege lesz” – magyarázta.

Junior 2013-ban szerepelt először a Hal a tortán című műsorban (Fotó: press.tv2.hu/fotocentral.hu)

Latin-amerikai hangulat

Junior saját karibi programot alakított ki üzlettársával, és miközben énekelni fog, a vendégek fogadása, szórakoztatása is a feladatai közé tartozik majd. Ebből adott ízelítőt a Super TV2 műsorában Polgár Tündének, Erdélyi Mónikának, Gáspár Evelinnek és Zámbó Árpinak, akiket a Super TV2 gasztroműsorban vendégül látott. „Volt itt minden, pálmafák, bachatazenekar, táncosok. Azt gondolom, ha valamihez, akkor a hangulat megteremtéséhez valóban értek. Konzervatív, roma családban nőttem fel, nálunk bizony kardinális kérdés, hogy érzi magát a vendég. A Hal a tortánban is ezért vállaltam szereplést, szerettem volna megmutatni mindenkinek, milyen is az igazi latin-amerikai hangulat, amiért annyira rajongok. Főzni kevésbé tudok, az egyetlen, amit férfiasnak tartok, az a kinti grillezés, de most erre a tudásomra nem volt szükség” – árulta el Junior a forgatásról.

Kiemelt képek: Archív

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story tavaszi különszáma!

Kapható a Story Sztárséf különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!