Napi friss

Varga Viktor – Hiába az évek óta tartó szerelem, 2029-ig nem tervez komolyan a párjával

Az énekesnek 42 éves koráig esze ágában sincs megállapodni.

A Párharc című műsor győztes párjának férfi tagja a magánéleté­ben is nyílt lapokkal játszik, így Liliánának már a legelején „használati utasítást adott magáról”. „Egy nő mindig nő marad, aki meg akarja változtatni a férfit. Persze az elején még igyekeznek ők is lazábban kezelni a kapcsolatot, aztán két hónap múlva korlátozni akarnak minket a szabadságunkban. Éppen ezért én már a legelején szoktam magamról adni egy ’használati utasítást’, amiben leszögezem, mit várhatnak el tőlem. Az elején még ezt Lili is elfogadta, aztán persze neki is voltak próbálkozásai, kitartóan harcolt azért, hogy hétköznapi szerelemben élhessünk, de két év elteltével már elfogadta, hogy én egy szabadelvű művészember vagyok, aki képtelen egy kalitkában, korlátok között élni.”

Mivel Lilinek nem sikerült megzaboláznia Viktort, kénytelen volt ő felvenni párja ritmusát. „Lili nagyon sokat változott, fejlődött az elmúlt két évben. Sokkal nyitottabb, befogadóbb lett a világra, az egész életfelfogása teljesen megváltozott, pedig a kapcsolatunk elején még olyan merev volt, mint Monoki Lehel. Úgy is fogalmazhatnék, hogy leheli merevség volt benne” – mondta korábban a Storynak Viktor. – Igaz, az igény mindig is megvolt benne a fejlődésre, a változásra csak éppen jó keresztény lévén nem tudta, hogyan tegye meg az első lépést, törje át a falakat. Én ­segítettem neki megszabadulni a gátlásaitól, kitágítottam az elméjét, és egyfajta spirituális vezetőként, tanácsadóként is segítem őt. Már csak a korom miatt is sok tapasztalatot tudok neki átadni, ráadásul Lili nagyon fogékony ezekre a dolgokra, ­hatalmas akaraterő van benne, ezáltal rendkívül gyorsan ­fejlődik.”

A Párharc című vetélkedőben győzedelmeskedtek (Fotó: TV2)

A 35 éves énekes szabados világnézetébe a kötöttségek sem férnek bele, így például az összeköltözés, a házasság vagy éppen a családalapítás sincs napirenden az életükben. „Nem hiszek abban, hogy jót tesz az embereknek az összeköltözés, legalábbis addig semmiképp sem, amíg fiatalok, és tapasztalatokat gyűjtenek. De ugyanígy állok a házassághoz is. Lilinek is leszögeztem, hogy 42 éves koromig biztosan nem fogok megállapodni, addig nem akarok sem ­komoly kapcsolatot, sem gyereket, hét év múlva viszont nyitott vagyok mindenre. Bár művészemberként sosem leszek klasszikus férj és apa, de az biztos, hogy a magam módján mindent el ­fogok követni, hogy olyan jó édesapja legyek majd a gyerekemnek, mint amilyen tökéletesen engem neveltek a szüleim!”

Heti háromszor kötelező a szex

Viktor szerint egy párkapcsolat legfontosabb alappillére az őszinte, nyílt kommunikáció, így ő azt is tisztázta a kedvesével, hogy hetente hány alkalommal gyűrjék össze a lepedőt. „Szimplán meg kell mondani már az elején, hogy én ennyit akarok veled szexelni egy héten, mondjuk minimum hármat, ami kötelező, aztán akkor már úgyis belejön az ember. Nekem is volt, amikor nem volt kedvem, de csak elkezdeni nehéz, aztán már tök jó lesz” – vallotta az IstenEstben Viktor.

Kiemelt kép: Archív

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!