Napi friss

Mischinger Péter: „Nem kell Viki pénze, se az, hogy büntetett legyen, csak az igazság a szájából!”

Széttépi a sportoló lelkét, hogy bántalmazóként állították be, de végigcsinálja magáért és a sorstársaiért.

A Farm VIP idei évada is izgalmasra sikerült, a szórakoztatás mellett azonban történnek kevésbé vicces dolgok is a műsorban. Az egész ország megdöbbent Szorcsik Viki és Mischinger Peti vitáján, ami odáig fajult, hogy a színésznő kamerák előtt testi és lelki bántalmazónak kiáltotta ki az egykori exatlonost. „Hittem magamban, hogy mérgemben sem mondtam semmi olyat, amivel én egy nőt megalázok, bántalmazok, az adás pedig csak megerősített ebben. Minden, amivel Viki rágalmazott, az saját magára igaz, sajnos – kezdi a story.hu-nak Peti, aki nem lepődött meg a színésznő reakcióján, miután nyílt bocsánatkérésre szólította fel. Viki egy videóval válaszolt, amiben tudatja, kész felvenni a kesztyűt a sportolóval szemben. – Nem értem Vikit. Azt gondolom, elég nyilvánvalóan látszódott, hogy hazugságokat állít. Én nem akarom őt bántani, nekem nem célom, hogy büntetett legyen. Nem kell a pénze, a várhatóan több százezres jóvátétel, csak szeretném hallani az igazságot a szájából.”

Peti úgy érzi, nem csak magáért, másokért is kiáll azzal, hogy nem sétál el a történtek mellett. „Magam és mások védelmében is teszem, amit teszek. Szeretnék precedenst arra, hogy ennek sem a civil életben, sem a képernyőn nincsen helye. Szeretném az ügyemmel támogatni a bántalmazott nőket, de azokat a férfiakat is, akikre valótlanul ráhúzzák a vizes lepedőt. Egy ilyen rágalom egy egész életet tönkre tehet. Engem is kicsaphattak volna a munkahelyemről, tönkremehetett volna a karrierem. Ezt nem lehet megengedni, és erre egy bocsánatkérés kevés. El tudom fogadni, hogy indulatból, taktikából, bármiből ez megtörtént, de legyen kimondva az igazság is, hogy nem tettem semmit, amit Viki állít. Hogy se most, se évek múltán senki se húzhassa azt rám, hogy tőlem félni kell, mert én nőket alázok, abuzálok!”

Egymás ellen párbajoztak a Farm VIP-ban (Fotó: TV2)

Férfiasan bevallja, nagyon megviseli ez az egész botrány. „Borzasztóan megterhelő ez az ügy, és tépi a lelkem rendesen nap mint nap. De szerencsére a tanítványaim, a szülők, a barátaim, a családom, a kedvesem, még a szomszédaim is támogatnak. Ez adja a legnagyobb erőt. Édesapám egy konfliktuskerülő ember, világéletében arra tanított, hogy okos enged, ne csináljam a feszültséget. De most ő is teljes mellszélességgel kiáll mellettem, és biztat. Sokszor felhívott, hogy rosszul van Vikitől, és nézni se bírja ezt a nőt.” Mindezek ellenére Peti nem zárkózik el attól, hogy valaha rendezzék a kapcsolatukat a színésznővel. „Elsőre azt mondanám, nem gondolom, hogy jóban leszünk. De ha visszanézek a múltba, akkor értek meglepetések, váratlan békülések. Szóval benne van a pakliban, hogy Vikivel is így alakul köztünk, de ezen én lepődnék meg a legjobban” – mondja sokatmondóan Peti.

Kiemelt kép: Schumy Csaba/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!