Napi friss

Végre hazaküldenek valakit a szerkesztők a ValóVilágból?

Egyre durvább a játék, de még senkit sem zártak ki a villából.

Arcon köpés, szájba rúgás, lökdösődés… Alig startolt el, máris nem mindennapi időszakot tudhat maga mögött a ValóVilág tizenegyedik szériája. Számos nézői vélemény és Osváth Zsolt ismert youtuber, egykori villalakó szerint is a szerkesztőknek szankcionálniuk kellene néhány szereplőt a műsorban való történtek miatt. Mindez nem lenne példa nélküli, hiszen a valóságshow történetében korábban is előfordultak kizárások, botrányos távozások.

  • Talán a VV-k történetének legemlékezetesebb távozása VV Zsu nevéhez fűződik, aki a negyedik szériában naranccsal dobálta meg lakótársát, VV Olivért.
  • A hatodik évadban a csodabogár Simonnak kellett távoznia, miután a fiú egy vita hevében leszakította a pólót a villatársáról. Ezek után a csatorna a nézők kegyeire bízta a fiút, akik végül úgy döntöttek: Simonnak mennie kell.
  • A kilencedik évadban pedig a nemrég a Párharc szereplőjeként feltűnt VV Csokinak kellett távoznia, miután hozzávágott egy szemöldökcsipeszt a későbbi győztes Zsuzsuhoz. Mindezzel pedig a szerkesztők véleménye szerint veszélyeztette a lány testi épségét, így kizárták a versenyből.

Vajon a jelenleg futó évadból csatlakozik valaki a felsorolt „illusztris” társasághoz? Az eddigiek alapján ugyanis már rengeteg durvaság történt a villa falai között, egyelőre azonban a szerkesztők senkit sem küldtek haza soron kívül. Vajon meddig durvulhat még ez a játék?

Kiemelt kép: RTL2/Sajtóklub 

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story tavaszi különszáma!

Kapható a Story Sztárséf különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!