Napi friss

Harry és Meghan – Hadat üzentek Vilmosnak és Katalinnak

Az Amerikában élő hercegi pár hamarosan ismért kiteregeti a családi szennyest.

Vilmos herceg és Katalin hercegné az Egyesült Államokba, Bostonba utaztak a múlt héten, hogy átadják a trónörökös által alapított Earthshot Prize névre keresztelt, környezetvédelmi tevékenységért járó díjakat, amit a környezetvédelem Nobel-díjának is szoktak nevezni. Harry herceg és neje ezt az alkalmat találta a legmegfelelőbbnek arra, hogy bejelentsék: többrészes, saját életüket bemutató sorozatot indítanak a Netflixen még idén decemberben. Ugye emlékszünk, 2020 januárjában a hercegi pár azért hagyta maga mögött a királyi családot és kötelezettségeiket, hogy megvédjék magánéletüket, és a sajtó ne írjon mindennapjaikról. Nos, most majd betekinthetünk az életükbe…

Minderről Harry és Meghan egy rövid filmelőzetest is bemutatott. Csókolóznak a konyhában, Meghan sír egy telefonüzenet fölött, Harry közli, meg akarja védeni a családját, bár az nem derül ki, kitől és mitől. Az, hogy bátyja és Katalin látogatására időzítették a sorozat bejelentését, hadüzenetnek is tekinthető. Várhatóan nekimennek Károly király feleségének, Kamillának és a walesi hercegnének is. A beharangozó filmben ugyanis Katalinról, akiről nehéz rossz képet találni, a lehető legelőnytelenebb fotót hozták le. Emlékezetes, Harry már eddig is azzal vádolta sógornőjét, nem segített feleségének beilleszkedni a királyi családba. Nos, amikor az egykori sorozatszínésznő bekerült a Windsorok közé, Katalin éppen csak világra hozta harmadik gyermekét, így nem az ő dolga lett volna megismertetni Meghant a királyi élet buktatóival, hanem Harryé.

Katalin, Vilmos, Harry és Meghan – A látszat ellenére nem túl rózsás a viszonyuk (Fotó:Getty Images)

Egy szó mint száz, úgy tűnik, hogy a sussexi hercegi pár a Netflixen újra a királyi családot fogja mocskolni, önmagukat pedig a rendszer áldozatainak beállítani. Pedig több időt töltöttek már a királyi életen kívül, mint amennyit közösen benne, és tegyük hozzá, amióta otthagyták a királyi családot, nem tudni, mivel töltik az idejüket, mit csinálnak valójában. És úgy tűnik, egyre kevesebben értik, miért siránkozik, miért vádolja még mindig Harry és Meghan a Windsorokat, amikor rég kialakíthatták volna az életüket távol tőlük, távol a kameráktól. A lehetséges válasz: a pénz. Most még lehet ütni a vasat, nem véletlen, hogy mindössze három hónappal a királynő halála után feltűnnek a streamingszolgáltatón, majd január 10-én megjelenik Harry herceg önéletrajzi könyve is. Úgy vélik, talán még most az emberek érdeklődnek irántuk, el lehet adni jó pénzért a történeteiket. Csakhogy tévednek. A Netflix-szériát beharangozó videójukat ugyanis világszerte mindössze 15 ezren lájkolták a hétvégén, és további 105 ezren azt jelölték be, hogy nem érdekli őket.

Aztán ott van Meghan hetente jelentkező Spotify-beszélgetése, amely a múlt héten a beszélgetős internetes oldal 77. helyére zuhant vissza, és megelőzték olyan hanganyagok, mint a csecsemők alvását segítő zenés összeállítás. Az üzenet tehát egyértelmű: egyre kevesebbeket érdekel a Kaliforniában luxuskörülmények között élő hercegi pár mondanivalója. Mi több, sokan úgy vélik, ideje lenne, ha Károly király megvonja fiától és menyétől az ő királyi fensége titulust és a sussexi hercegi rangot.

Kiemelt kép: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story tavaszi különszáma!

Kapható a Story Sztárséf különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!