Napi friss

Básti Juli: „Nem megyünk ölre egy kanapé miatt”

A fiai már felnőttek, de ha a lakásban változtatni szeretne valamin – legyen az akár csak egy bútorcsere –, a színésznő kikéri a véleményüket.

Az otthonuk kialakítása, berendezése az egész család ízlését tükrözi. Juli nem dönt férje, Puskás Tamás és fiai nélkül, de tény és való, vannak holmik, bútorok, amik örök darabok, és amiktől sosem válna meg. „Ragaszkodó típus vagyok, és több olyan régi darab is megtalálható nálunk, ami velem egyidős. Van, amit kaptunk, és van, amit még az Ecseri Piacról vagy a Tűzoltó utcairól szereztem. Egy bútor volt mindössze, egy vitrin, amitől pár éve megváltunk. De jó helyre került, mert Tamás szülei kapták. Még a nagyszüleimtől került hozzám, neve is volt, nyafka, mert minden alkalommal nyikorgott, ha kinyitottuk. Nem halmozok fel dolgokat – mondja a színésznő. – Szeretjük a tágas, világos tereket, ezért sem választottunk harsány színeket a falra. Illetve nálunk a régi és a modern keveredik. Az a szerencsénk, hogy a férjemmel és a fiaimmal majdnem mindenben egyezik az ízlésünk, így sosem mentünk ölre például amiatt, milyen kanapét válasszunk.”

A Story sztárotthon különszámát keresse az üzletekben!

A cikk folytatásában megmutatjuk, a művészházaspár otthonában hogyan keveredik a modern és a régi, a ház férfi lakóinak és Básti Julinak az ízlése.

Kiemelt kép: Olajos Piroska/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!