Napi friss

Farm VIP – Dudás Miki szárnyai alá vette Szarvas Andit

A sportoló így akarta kifejezni támogatását az egykori szépségkirálynő felé, aki már az első adásban konfliktusba keveredett.

A Farm VIP kedd esti adásában elindult az első termelési feladat: a csapatoknak egy szekér összeszerelésével kell megbirkózniuk. Ehhez pedig a termelést segítő játék során megnyerhették a szekérépítő mester segítségét: az erőpróba során át kellett tolniuk az ellenfél oldalára egy szerkezetet. Végül a piros csapat győzedelmeskedett a feladatban, ami leginkább az erőn felül teljesítő Dudás Mikinek köszönhető, akiből egyből előjött kajakozó énje. Bármelyik körben vett részt, hihetetlen erő tört fel belőle. Az utolsó, mindent eldöntő fordulóban is ő, illetve Szarvas Andi egykori szépségkirálynő győzedelmeskedett. „Ennél a játéknál egyszerűen kijön belőled az, aki vagy. Utoljára akkor volt ilyen érzésem, amikor élsportoló voltam, és odaálltam a pályára. Oké, hogy ott nagyobb volt a tét, de itt is annyira bele akartam adni mindent, és a többieknek is megmutatni, hogy szerintem át is jött. Ilyen sikerélményben rég volt részem. Két éve hagytam abba az élsportot, azóta nem éreztem ilyet, tiszta extázisban vagyok” – árulta el Miki.

Miki és Andi a játékban (Fotó: TV2)

A korábbi sportoló nem véletlenül választotta Andit maga mellé a játék végén. A szépségkirálynő ugyanis már az első adásban csúnyán összerúgta a port csapattársaival, Szorcsik Vikivel és Smaltig Dalmával, Miki pedig úgy döntött, a konfliktusban Andi oldalára áll. „Szerintem Miki is érzi az elnyomást, és ezzel is segíteni akart nekem, ami nagyon jólesett – hálálkodott Andi, aki a játékot is értékelte. – Hatalmas nyomás volt ott állni, mert tudtam, ezen múlik a győzelmünk. Csak azt láttam Mikin, hogy ránéz a rúdra, és csak arra fókuszál, ami hatalmas erőt adott, és biztos voltam benne, hogy megnyerjük. Benne volt a pakliban, hogy ha elveszítjük, akkor céltáblák lehetünk, a lakóhelyért folytatott küzdelemből kiindulva” – zárta gondolatait Andi, aki mellett a szerdai adásban is szót emel majd egykori élsportoló csapattársa.

Kiemelt képek: TV2

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!