Napi friss

Körözik Molnár Gusztávot – Megtudtuk, hol lehet a színész

Ha nem jelentkezik, és elkapják, rács mögé kerülhet.

Tovább gyűlnek a sötét felhők a színész feje fölött, a sorozatos magánéleti botrányai mellett most még a rendőrség is körözi. A Blikk szúrta ki, hogy pár órája elfogatóparancsot adtak ki ellene, mert a rágalmazási pere kapcsán nem jelent meg a bíróságon. „Ha elfogatóparancsot adnak ki, az az jelenti, hogy minimum másodszor, de meglehet, már több alkalommal elmaradt a beidézett tárgyalásról, ahol kötelező a megjelenés. Így felkerült a körözött személyek listájára, és ha nem jelentkezik, és ad magyarázatot a távollétére, akkor őrizetbe fogják venni” – magyarázta lapunknak dr. Borbély Zoltán ügyvéd.

Az sem kizárt, hogy Gusztáv heteket, akár hónapokat is a rács mögött tölthet, amennyiben előállítják. „A bíró az előállítás után megszüntetheti az őrizetbe vételt, de mondhatja azt is, hogy a következő tárgyalási időpontig bent kell őt tartani”– mondta dr. Horváth Gábor büntető szakjogász. Mindez azt jelenti, utóbbi esetben Molnár Gusztávot akár hosszabb időre is bezárhatják, az ünnepek közeledtével ugyanis vajmi kevés esély van arra, hogy még idén új tárgyalási időpontot tűznek ki az ügyében.

Amióta a volt felesége, Fazekas Vivien úgy döntött, képtelen tovább támogatni az alkoholproblémákkal küzdő, pszichiátriai kezelésre szoruló férjét, és beadta a válókeresetet, a színész Szlovákiában, az édesanyjánál húzza meg magát. Információink szerint jelenleg is ott tartózkodik, ott talált egy rehabilitációs központot, ahol meggyógyulhat. Minden bizonnyal ezért nem jelent meg a budapesti tárgyaláson, amit a volt élettársa, Dancsecs Ildikó és közte húzódó rágalmazási per kapcsán tartottak.

Kiemelt kép: Olajos Piroska/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!