Napi friss

Horváth Gréta: „A lakberendezés a szenvedélyem”

Utoljára év elején, a válásakor kezdett nagyobb felújításba. Mára pedig nemcsak az otthona gyönyörű, de ő is megtalálta a boldogságot.

Mintha csak egy púderillatú lányszobába érkeznénk: a nappaliban a mályva, a fehér és a szürke színek dominálnak, az étkezőasztalon az évszaknak megfelelő díszek dobják fel a hangulatot, és kellemes illat, tökéletes rend fogadja a látogatót. Egyszóval jó Horváth Grétához megérkezni. „Igenis számít, kinek milyen az otthona, és én nagyon törekszem is rá, hogy mindig minden a helyén legyen: szeretem a rendet és a jó illatot itthon. Ha valami nem úgy áll, azonnal megigazítom, átrendezem, bár egyáltalán nem könnyű egy háromszintes házat egyedül így rendben tartani. Szerencsére a lakberendezés a szenvedélyem” – magyarázza a ház úrnője. A cikk folytatását is a Story Sztárotthon különszámában találja, ahol Gréta végigvezet varázslatos házában, megmutatja pénztárcabarát trükkjeit és bónuszként a Mátrában álló mézeskalács házikóját is.

A Story Sztárotthon különszámát keresse az újságárusoknál!

A hírességek kitárták előttünk a lakásuk, a házuk ajtaját. Sokuk most először mutatta meg, hol és hogyan él, így 30 sztárotthont, 30 enteriőrt csodálhatunk meg.

Kiemelt képek: Archív

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!