Napi friss

Lissák Laura – A Dancing with the Stars sztárja fiatalon szeretne anyuka lenni

Új erőpróbát jelent a táncosnő és párja életében a táncos műsor új évada.

Először tapasztalja meg együtt Lissák Laura és szerelme, milyen kihívásokat tartogat számukra egy tévéshow. Laura idén Vavra Bencét tanítja táncolni, és úgy érzi, minden eddiginél ügyesebb partnert kapott. Az idejük legnagyobb részét már így is együtt töltik, folyton próbálnak, és óhatatlan, hogy ezalatt lelkileg is egyre közelebb kerülnek egymáshoz. „Bízom benne, hogy elég erős már ahhoz a kapcsolatom a valódi párommal, hogy ezt kibírja. Féltékenységről pedig szó sem lehet, hiszen éppen ennek kiküszöbölésére szerveztünk nyáron néhány közös programot. A szerelmemnek is jobb így, hogy tudja, kivel vagyok egész nap, és Bence is megismerte azt a férfit, akinek akár igent is mondanék, ha megkérné a kezemet – jegyzi meg Laura, akinek az ujján már most is egy gyönyörű ékszer díszeleg. Azonban azt mondja, ez még csak egy „szponzorgyűrű”, amit bármikor szívesen lecserél egy jegyajándékra. – Álmodozó típus vagyok, de ez talán nem is olyan távoli álom… Minden pár életében eljönnek egyszer a mérföldköveket jelentő pillanatok, így az eljegyzés is, amiben nekem nem volt még részem, de már vágyom rá. Az érzéseim tiszták és őszinték, és a párommal is egyre többet beszélünk arról, mit gondolunk a közös jövőnkről. Szeretnék fia­talon édesanya lenni.”

Idén Vavra Bencét tanítja táncolni (Fotó: Olajos Piroska/fotocentral.hu)

A szerelmesek leginkább utazás közben szeretnek tervezgetni. Legutóbb Svájcban jártak azzal a nem titkolt szándékkal, hogy erőt gyűjtsenek az előttük álló nehéz negyedévhez. Ráadásul ha Laura számításai bejönnek, akkor decemberig nem lesz lehetőségük a hobbijuknak hódolni. „Feltöltődve értünk haza, az emlékek pedig – remélem – átsegítenek majd minden nehézségen.”

Tovább titkolóznak

Laura nem szeretné, ha kiderülne, kivel esett szerelembe. „Az én világom nincs jó hatással egy civil társra. Az emberek, akik a tévéből ismernek, elvárják, hogy mindig a legtökéletesebb formámat mutassam, ám egy kapcsolatban ez nem így működik, ezért igyekszem a kettőt szétválasztani. Könnyebb, ha tovább titkolózunk.”

Kiemelt képek: Archív

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!