Napi friss

Nem békül Majka és Curtis

Nyári botrányuk óta nem beszélnek egymással a rapperek.

Július elején robbant a hír, hogy közös villányi bulijukon Curtis nem lépett színpadra Majkával. Ekkor már a legtöbben arra gondoltak, hogy a történelem ismétli önmagát, hiszen három évvel ezelőtt, a Strand Fesztiválon pont egy ugyanilyen alkalommal jelentette be az ózdi rapper, hogy barátja drogproblémái miatt felbomlik a formációjuk. Azóta sem tudni, Curtis pontosan miért maradt távol, visszaesésről és pénzügyi konfliktusról is szóltak a hírek. Noha előbbit Curtis tagadta, Majka sorai, miszerint a barátjának gyógyulnia kell, egészen mást sejtettek, a végeredmény pedig ugyanaz lett: ismét külön utakon folytatják a zenélést.

Már három hónap telt el a szakítás óta, ezalatt az idő alatt Majka Nikával, Curtis pedig szólóban koncertezett. A nagy békülés, amit sokan ma is várnak, azonban, úgy tűnik, még messze van. Mi több, úgy tudni, a két rapper nem is beszél egymással azóta. Majka zeneileg kizárólag a Majka és a Ők formációra koncentrál, amivel idén az utolsó fellépésére készül. „Október 8-ára felkértek még egy nagy bulira, a budapesti Szabadság téren lesz a Yettel Stage 5G ingyenes koncert, ahol többed magammal fellépek, de aztán a jövő márciusi SWING-bulinkig visszavonulok egy kis időre. A televíziós teendőim mellett kártyázni fogok, és olyan leszek, mint egy rendes apuka” – mondta. Ezzel párhuzamosan Curtis pedig Kolumbia felé veszi az irányt, hogy a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban szerepeljen, így a következő időszakban biztosan nem rendezik a soraikat.

És nagyon úgy fest, nem is akarnak beszélni, mindketten komolynak és talán véglegesnek gondolják a szétválásukat. Noha Majka még egyszer sem beszélt a történtekről, Curtis már többször felcsattant és hangot adott a fájdalmának, hogy úgy érzi, barátja másodszor is hátba szúrta, amivel akár el is lehetetlenítheti a szakmában. „A semmiből jöttem, és nem szégyellek visszamenni oda. Ameddig egy ember is lesz, aki hallgatja a dalaimat, tolni fogom. És ez ellen senki nem tud tenni semmit! Se lejárató kampány, se a sok kamu. Ez a start és nem a vég” – írta. És most nagyon úgy tűnik, a köztudottan aranyszívű rapper – ha tudja is, hogy Majka nem akarta bántani – másodszor már nem bocsát meg az elmaradt diszkrécióért.

Kiemelt kép: Nagy Zoltán, Schumy Csaba/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!