Napi friss

Beckham család – Csak látszat a családi béke!

Hosszú hónapok és a világot bejárt botrány után ismét együtt mutatkozott a família. Mosolyuk azonban nem mindenkit győzött meg.

Bejárta a világsajtót, no meg a közösségi oldalakat, ahogy a párizsi divathéten Victoria Beckham könnyekben tört ki, amikor meglátta a bemutatóján a közönség első sorában ülő családtagjait, köztük nagyobbik fiát, Brooklynt és feleségét, Nicola Peltzet, akikkel korábban csúnyán összerúgta a port. A show után még jó pár családi fotó is készült róluk. Bár a rajongók örömmel figyelték az újraegyesülést, Judi James testbeszédszakértő szerint a látszat ellenére Beckhamék családi élete korántsem tűnik harmonikusnak. A szakértő szerint Brooklyn és felesége gesztust tettek Victoria felé azzal, hogy jelen voltak a bemutatóján, ugyanakkor az sem zárható ki, hogy csupán olcsó PR-fogásról van szó. James a Mirrornak arról beszélt, hogy Brooklynt és Nicolát olyan fagyos fogadtatás érte, mint az utóbbi időben Harry herceget és feleségét, Meghan hercegnét a királyi család részéről. Erről árulkodik például az, hogy Victoria a show végén csak a férjét, David Beckhamet ölelte meg a családtagjai közül. A szakértő arra is rámutatott, nem biztos, hogy a meghatottságtól pityeredett el, egy divattervező gyakran örömében érzékenyül el a bemutatója végén. Napvilágot láttak a show előtt készült képek is, azon jól látszik, hogy David Beckham melegen köszöntötte nagyfiát, hosszú ideig ölelték egymást, ami inkább arról árulkodik, hogy apa és fia kapcsolata épp gyógyulóban van.

Victoria Beckham és menye kapcsolata azután romlott meg, hogy Nicola Peltz nem az anyósa által tervezett esküvői ruhában vonult oltár elé. Később egy interjúban azzal magyarázta a dolgot, hogy nem készült volna el a ruha a nagy napra. Ennek azonban némileg ellentmond, hogy a násznép több tagja is Victoria Beckham-tervezte ruhában érkezett a lagzira.

Kiemelt kép: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!