Külföldi sztár

Victoria Beckham – Családi háború dúl a színfalak mögött

A divatguru és menye csendben utálják egymást, és legidősebb fiával, Brooklynnal sem felhőtlen a viszonyuk.

Hidegháborús helyzetként írták le a család ismerősei a Victoria és Nicola Peltz közötti viszonyt. A 27 esztendős ifjú hölgy Beckhamék legnagyobb fiának, a 23 éves Brooklynnak a felesége. A pár áprilisban tartott világraszóló lagzit, amin olyan rongyrázás volt, amilyet még sztáresküvőkön is ritkán látni – nem kevesebb mint négymillió dollárt költöttek el rá!

Látszólag minden rendben van Victoria és menye, Nicola között (Fotó: Archív)

Bennfentesek most azt mondják, a híres anyós és csinos menye a színfalak mögött ki nem állhatja egymást, bármennyire eljátsszák is a szívélyes jó viszonyt. „Nem is beszélnek, csendben utálják egymást. Már az esküvő előtt ez volt a helyzet, ami a készülődésre is rányomta bélyegét, és jó pár feszült helyzetet eredményezett” – mesélik. Állítólag az amerikai Nicola – aki maga is dúsgazdag családból származó milliomoscsemete – nem akarta, hogy Victoria bármibe beleszóljon az esküvővel kapcsolatban, ezért az ifjú pár minimális információt osztott meg vele. Mivel Beckhamné kezdettől nem különösebben szívelte fia választottját – akit a lelke mélyén felkapaszkodott, elkényeztetett kis senkinek tart –, ez a távolságtartás nem segített, hogy melegebbé váljon a viszony. Victoria azon is kiakadt, hogy a brit Tatler magazin ezzel a szöveggel tette Nicolát az augusztusi címlapjára: „Az új Mrs Beckham”, a fia pedig ezt büszkén kiposztolta az Instagram-oldalán.

A hollywoodi karrier várat magára

Nicola színésznőként próbál magának nevet szerezni, az elmúlt tíz évben egy tucatnyi filmben játszott, egyelőre kevés sikerrel. Most épp első saját rendezésére készül, ő maga lesz a filmje főszereplője.

Beckhamék azt is nehezen nyelik le, hogy bár a világ minden segítségét és támogatását megadták neki, fiuk sehogy sem képes a saját lábára állni, és kudarcot kudarcra halmoz. Épp most bontott vele szerződést egy divatcég, amely az anyja közbenjárására fotósként alkalmazta – csakhogy Brooklyn időhiányra hivatkozva munkákat mondott vissza, és amúgy is húzta a száját, mert inkább a Guccival akart volna dolgozni…

Kiemelt kép: Profimedia

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!