Napi friss

Hajdú Péter: „Úgy kerek a világ, ha mindenki itt van”

A Story őszi különszáma ezúttal Hajdú Péter és párja, Láng Eszter életébe enged bepillantást egy exkluzív fotózás keretében.

Hogy létezik-e garancia a tökéletes házasságra? „Ha az ember összeköti valakivel az életét, azt gondolja, ez örökkön örökké tart majd. Különben minek menne bele? De sajnos, van olyan, hogy a párok nem tudják életben tartani a szerelmet. Arról nem beszélve, hogy soha nem lehet tudni, hogy melyik fél hülyül meg egyszer, és megy szét miatta a kapcsolat – vélekedik Hajdú Péter. De azon van, hogy ez náluk soha ne következzen be. – Szerintem nagyon fontos, hogy hosszú évek után is érdekeljen a másik, és ne hűljön ki a szexuális vonzalom. Nem tudom, mi az orvosság erre, de nyilván az ember arra törekszik, főleg egy rosszul sikerül első házasság után, hogy a másodikban már jobban figyeljen minden jelre. A pozitívat értékelje, a negatívból tanuljon. Ritkán, 3-4 alkalommal fordult elő velem életemben, hogy egy lány nem egyre kevésbé, hanem egyre jobban érdekeljen. ­Esztiben nemcsak a külseje tetszett, hanem az, hogy az első perctől kezdve sok közös témánk volt. Sőt a humorunk is hasonló. Mellette elég hamar, egy hónapon belül éreztem, hogy megállapodnék, és ő az igazi. Rengeteg volt az egyezés köztünk, ami egy erős alap. Három év után is hiányzik, ha nincs mellettem.” A tévés imádja, ha mindhárom gyermeke körülötte nyüzsög, amikor összeülnek a teraszon. Interjúnk alatt is épp Dávid toppan be az ajtón. „A kisfiam többet jön mostanság, de Noncsi is sokat van itt. Úgy kerek igazán a világ, ha mindenki itt van” – mondja.

Megjelent a Story őszi különszáma!

A cikk folytatásából megtudhatja, hogyan él egy boldog mozaikcsalád. A sztárokról szóló cikkek mellett ugyanitt 6 oldalnyi rejtvényt, Mautner Zsófi különleges receptjeit, valamint a Nők Lapja sztárszerzőjének szerelmes novelláját is megtalálja. Hangolódjon velünk az őszre!

Kiemelt kép: Bognár Bogi

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!