Napi friss

Ezért nem fényképezi a lányát Kovács Patrícia

A színésznő sok mindent mesélt a lányával való kapcsolatáról.

Gyerekkorában megőrült attól, amikor édesanyja azon cirkuszolt, hogy legyen rend a színésznő kamaszkori szobájában. Most, hogy neki is van egy kamasz lánya, már átérzi édesanyja egykori viselkedését. „Én is kihallom a saját szavaimból az anyámat. Mi most pont ebben az időszakban vagyunk – mesélte a színésznő a CEWE Magyarország Chikán Erika A lemez két oldala című fotókiállítása apropóján. Patrícia úgy látja, alapvetően más anyuka, mint amilyen az ő édesanyja volt. – Nálunk egy-egy szabály van, ezekhez viszont ragaszkodom, de egyébként nagy szabadsága van Hannának. Kiszámítható vagyok. Lehet tudni, mire ugrom és mire nem, illetve van mindig egy pont, amikor meg tudom mondani, hogy most akkor kettő perc, és elkezdek ordítani. Kicsit felkészítem, és ha tovább húzza a helyzetet, akkor nyilván van egy katarzis. Előfordul, hogy eljutunk ide, de szerencsére egyre ritkábban. Tényleg csak nagyon kevés dologra ugrom. Szerintem egyébként jó a gyerekemnek lenni!” – tette hozzá nevetve.

A színésznő arról is mesélt, miért nem fotózza a lányát. „Tele van a készülékem, de nem az én képeimmel! Én magam sokszor elfelejtek fotózni. Amikor együtt vagyunk, kirándulunk vagy utazunk, eszembe sem jut elővenni a mobilomat. Szerencsére a körülöttem lévő emberek imádják őt fotózni, tőlük mindig elkérem a képeket. Amikor kicsi volt, akkor is inkább a volt férjem és a tesóm fényképezett rengeteget. Én szeretem letenni a telefont.”

Tollár Mónika dramaturg-rendező Janikovszky Éva halálának 10. évfordulója alkalmából álmodta színpadra A lemez két oldala című előadást. A darab gerincét a középkorúak mindennapjainak bemutatása adja. Chickán Erika fotós portréin azok a színészek láthatók – a teljesség igénye nélkül –, akik az elmúlt kilenc évben életre keltették az írásokban szereplő halhatatlan női és férfi alakokat. A CEWE Magyarország támogatásával létrejött kiállításon – amely október 15-ig látogatható a Duna Plazában – 50 csodálatos fotó kapott helyett. A produkcióhoz Kovács Patrícia is csatlakozott.

Fotó: CEWE Magyarország

Kiemelt kép: CEWE Magyarország

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!