Napi friss

Britney Spears fiának szívszorító üzenete az édesanyjának: „Talán egy nap találkozunk még”

Az énekesnő és gyermekei jó ideje nem látták egymást.

Britney Spears és fiai kapcsolata nem túl fényes, nemrég ugyanis kiderült, az énekesnő hónapok óta nem találkozott gyermekeivel, akik édesanyjuk esküvőjén sem voltak jelen. Britney nemrég közösségi oldalán vádolta azzal fiait, hogy magára hagyták őt, mire a fiúk apja, Kevin Federline megosztott egy videót, ahol az énekesnő magán kívül kiabál velük még évekkel ezelőtt. Azóta mindkét felvételt törölték, mindebből azonban világosan látszik, hogy a kapcsolatuk távol van attól, amit normális anya-gyerek viszonynak nevezhetnénk.

Preston és Jayden eddig a nyilvánosságtól távol élték az életüket, de egy hamarosan adásba kerülő dokumentumfilmben őszintén mesélnek az édesanyjukkal való kapcsolatukról. „Nincs bennünk gyűlölet – mondja Jayden, a kisebbik fiú a filmben, bár azt elismeri, hogy sok időre és erőfeszítésre lesz szükség, hogy rendeződjön közöttük a viszony. – Száz százalékig biztos vagyok benne, hogy helyre tudjuk hozni. Csak nagyon sok időbe és erőfeszítésbe fog ez kerülni. Azt akarom, hogy jobban legyen mentálisan. Amikor jobban lesz, mindenképp találkozni akarok vele.” A dokumentumfilmben lesz egy jelenet, ahol a fiú közvetlenül édesanyjának üzen: „Nagyon szeretlek, és a legjobbakat remélem neked. Talán egy nap le tudunk ülni beszélgetni.” Kiderült, Britney meghívta a fiait az esküvőjére, de a fiúk úgy vélték, jobb, ha nem vesznek részt a ceremónián, mivel a meghívottak között nem volt ott az egész család.

Britney és két fia 2017-ben egy kosármeccsen (Fotó: Getty Images)

A két fiú nem tagadja, nehezen élik meg az édesanyjuk körüli felhajtást, ami a mai napig nem csitult. Ezért sem szeretnek nyilvános helyen megjelenni, jobb szeretnek otthon, családjuk, szeretteik körében lenni. Az énekesnő gyerekei közül a kisebb, a 15 éves Jayden a nyitottabb, a dokumentumfilmben is főleg ő beszél édesanyjával való kapcsolatáról. Jayden magától tanult meg zongorázni, és dalokat is komponál. A nagyobbik, a 16 éves Preston zárkózottabb, és őt jobban foglalkoztatja, mit gondolnak róluk mások. Ő is a művészet felé fordult: fest és gitározik.

Britney Spears fiai évek óta az édesapjukkal, Kevin Federline-nal élnek, aki az énekesnőtől való válása után megkapta a gyerekek felügyeleti jogát. Eleinte a fiúk rendszeresen találkoztak édesanyjukkal, születésnapokon, egyéb eseményeken együtt voltak. Idővel aztán kezdtek elmaradni a találkozók, a fiúk nem maradtak ott éjszakára anyjuknál, végül már meg sem látogatták az énekesnőt. Preston és Jayden édesapjukkal, annak új feleségével és négy féltestvérükkel él együtt.

Kiemelt kép: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!