Napi friss

Kiderült, mi vezett Gáspár Laci botrányos hétvégi balhéjához

Egy szórakozóhely pultosával keveredett heves szóváltásba. Csak a szerencsén múlt, hogy nem fajult tettlegességig a konfliktus.

Az interneten kezdett terjedni egy hétvégén készült videó, ahol Gáspár Laci magából kikelve kiabál egy szórakozóhely előtt az ott dolgozókkal, és a felvételek tanúsága szerint csak a szerencsén múlt, hogy nem fajult tettlegességig az incidens. Az X-Faktor mentora egy idő után elővette a telefonját, hogy felvegye az egész konfliktust. „Most mondjad, tesó! Élőben mondod, 350 ezer néző néz” – hallható a felvételen, az azonban nem derült ki, hogy pontosan kinek is címezte szavait az énekes.

Laci szerda reggel a Rádió1 reggeli műsorában, a Balázsékban mesélte el a balhé előzményét. Mint mondta, szombaton Várpalotán volt az utolsó nyári koncertje, és hogy kiengedje a fáradt gőzt, feleségével, Nikivel átmentek lazítani a közeli Balatonfüredre. Ott asztalt is foglalt az ominózus szórakozóhelyen, ahol aztán a heves vita kialakult. Laci és Niki eleinte nagyon jól érezték magukat, a pultnál iszogattak hosszasan, és közben nem vették észre, hogy már hajnali négy van, és lassan bezár a hely, de ezt a pincérek sem jelezték feléjük. Ráadásul az énekes elmondása szerint nem ők voltak az egyedüli vendégek. „Egyik pillanatról a másikra, amikor kértük az italokat, a pultos srác úgy szólt, hogy nem akartam elhinni. Valami olyasmit, hogy ’Takarodjatok most már!’ – mesélte Laci, aki zokon vette a pultos stílusát. – Így nem beszélünk vendéggel! Ha még úgy viselkednék, de nem úgy viselkedtem. A feleségemmel voltam, nem egy baráti társasággal, nem hőbörögtünk. Nem haverokkal voltunk, hanem a feleségemmel kulturáltan jól éreztük magunkat. Erre úgy szóltak, hogy abban benne volt, hogy minket provokáljanak.”

Laci és a pultos ezután szóváltásba keveredett, utóbbit később már a biztonsági őrök fogták le. Csak olaj volt a tűzre, amikor feleségét, Nikit elkezdték lökdösni a szórakozóhely dolgozói, állítólag a pultos úgy megfogta a karját, hogy másnapra belilult. Aztán kint folytatódott a balhé, ahol Laci attól félt, hogy a pultossal össze fognak verekedni. Ezért vette elő a telefonját, és mint utólag kiderült, védekezésképpen úgy tett, mintha élő videót indítana az Instagram-oldalán. Végül nem lett verekedés a dologból, de egy-két ott lévő a biztonság kedvéért hazáig kísérte Lacit és nejét. „Előtte én senkit nem bántottam. Mi kulturáltan szórakoztunk a feleségemmel – hangsúlyozta a rádióban. – Persze most azt mondják, lehetett látni rajtam hajnali fél ötkor egy szórakozóhelyen, hogy volt bennem egy-két ital. Miért, más minek megy oda? Kávézni? Ha nem ittam volna egy korty alkoholt sem, akkor is kikértem volna magamnak ezt a hangnemet, ezt a bánásmódot.”

Kiemelt kép: RTL Klub

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!