Napi friss

Berki Mazsi visszavág: „Tudod te, a négy fal között mennyit sírok?”

A fiatal özvegy a Bochkorban reagált az őt ért negatív hozzászólásokra.

Berki Krisztián halála óta özvegyét sem kímélik a hozzászólásokban az emberek, először azért szólták meg, hogy Balira ment a férje temetése után, aztán azért, mert mosolygós képeket töltött fel az Instagram-oldalára, legutóbb pedig azért, mert elvállalta a Dancing with the Starsban való szereplést, miután kiderült, hogy Kulcsár Edina teherbe esett. A Mazsit ért sértő kommentek Bochkor Gábort is felháborítják. „Egyszerűen fel nem fogom, emberek hogy oktathatnak ki egy özvegyet abban, neki hogyan kellene megélnie a gyászát, hogy neki mi a dolga, mit várunk el. Én, a kommentelő, aki gyűlöltem Berki Krisztiánt, most a feleségének esek neki, és azt mondom: ’Te rosszul gyászolsz…’ Hol vagyunk?” – fakadt ki a Retro Rádió reggeli műsorában.

Az adásba ezután Mazsi is bekapcsolódott telefonon, aki reagált a kommentelők bántásaira. „Fogalmam sincs, hogy kell gyászolni. Erre az élethelyzetre nem lehet felkészülni. Aki azt mondja, fel tud készülni arra, hogy elveszít valakit, elveszíti a gyermeke édesapját, élete szerelmét… Akivel azt terveztem, hogy leélem az életemet… Erre nem lehet felkészülni – mondta az özvegy, akinek nincs energiája, sem ideje arra, hogy a hozzászólásokat olvassa. Ugyanakkor hozzá is eljut, mit írnak róla, és mint mondja, olykor elbeszélgetne az illetővel. – Megkérdezném tőle: ’Tudod te, a négy fal között mennyit sírok?’ Honnan tudná az ember, aki nem élt át ekkora traumát, hogy én mit érezhetek? És hogy miért teszem azt, amit teszek.”

Mazsi szerint nincs szabály, se törvény, ami előírná, hogyan kell gyászolni. Tudja, hogy vannak tradíciók, de úgy véli, az emberi érzésekkel nem szabad szembemenni. Ezért ő a mindennapok során igyekszik azzal foglalkozni, ami a lelkének az adott pillanatban a legjobb. „Teljesen őszinte leszek, amikor amiatt bántanak, hogy a temetőben nem voltam kint, az azért van, mert én még nem tudok kimenni. Képtelen vagyok rá. Egyszerűen nem megy. Nem tudom, mikor fog eljönni az az idő, amikor képes leszek erre. De nem fogom megerőszakolni magam, mert van egy kislányom, akinek egy erős édesanyára van szüksége.”

Kiemelt kép: Birton Szabolcs/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story tavaszi különszáma!

Kapható a Story Sztárséf különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!