Címlapsztori

Berki Mazsi és Hódi Pamela – Nyomdafestéket nem tűrő kommentekkel bántják őket

Nemrég Berki Krisztián mindkét gyermekének édesanyja visszatért a közösségi médiába, a kommentelők pedig még gyászukban is gyalázzák őket.

Két hónapja szinte az egész országot sokkolta a hír, hogy Berki Krisztiánt a kislánya, ­Natasa Zselyke kora reggel holtan találta az albérletük erkélyén. Az egykori Fradi-vezér ­mindössze 41 éves volt, és épp igyekezte rendbe hozni az életét. Házassága megmentésén dolgozott, de már nem ért oda ­Mazsiért a beígért randevúra. Előző párjával, Hódi ­Pamelával sem lesz már alkalma normalizálni a kapcsolatukat, aki nagyobbik kislánya édesapját siratja a személyében. Míg Mazsi a férjét, a szerelmét és a féléves kis Emma apukáját.

Balin gyógyul

Sokan azonban megkérdőjelezik Mazsi gyászát, noha mindenki máshogy dolgoz fel egy tragédiát, és nincs rá recept, meddig, mit és hogyan kell csinálni. Ő azt utat választotta, hogy két hét hallgatás után visszatért az éterbe, először fekete-fehér képekkel a férjére emlékezve, majd a világ egyik legegzotikusabb helyéről, Baliról jelentkezett be. Noha szebbnél szebb képeket oszt meg a vakációról, a gondolatait olvasva bizonyosan élete legfájdalmasabb időszakát éli. Mégis százszámra kapja a bántó megjegyzéseket, és rengetegen támadják, úgy érzik, ők jobban tudják, hogy hogyan kellene az adott szituációban viselkednie. „Most halt meg a férje, és élvezi a nyaralást?” „Balin gyászolsz? Nem szégyelled magad?!” „Én nem akarom bántani, de mennyi idő is telt el? Max 1 hónap! És már nyaralni ment? Mosolyogva tölti fel a fotókat!” – sorakoztak a kritikus kommentek a képei alatt, amiket azóta Mazsi le is törölt. Igyekszik a világ másik végén gyógyulni, hogy a kislánya egy mosolygós édesanya mellett cseperedhessen, ami érthető. Hogy a kritikusainak lesz néhány keresetlen szava a luxusnyaraláshoz, azt viszont már előre borítékolhatta.

Az élet megy tovább…

Ahogy valószínűleg Pamela is fel volt készülve rá, hogy kap majd hideget-meleget, mindegy, milyen időpontot választ a közösségi oldalaira való visszatérésre. Ráadásul a sors fintora, hogy Berki halálakor került képernyőre a Drágám, add az életed! című TV2-es vetélkedőben, amiről sokan nem tudtak, hogy már jóval előbb le lett forgatva, és hogy nyilvánvalóan nem a tragédia napjaiban nevetgélt gondtalanul a tévében. De akkor is elszabadult a pokol, amikor két hete megosztotta a kisebbik lánya, Evolet szülinapi partiján készült közös képüket ­Bencével, a szemfüles követők ugyanis egyből összerakták, hogy erre a kerti partira viszont valóban a Berki halálát követő napokban kerülhetett sor. A kerítésük ugyanis időközben le lett festve, a szülinapi fotókon azonban ennek még híre-hamva sincs. Támadói szívét az sem enyhítette, hogy Bencével a babazsúrra mindketten egy-egy fekete szalagot tűztek a felsőjükre. „Te nem gyászolsz, te…!” – írták a nyomdafestéket nem tűrő szavakat Pamelának, akit meg is lehetne érteni. Hisz miközben minden erejével azon van, hogy Natit erősítse, a kis Evolet első nagy napját sem felejthette el.

Pamela szereplése a TV2-n a haláleset után került adásba (Fotó: TV2/press.tv2.hu/fotocentral.hu)

A mérleg másik oldala

Pamela egyébként látványosan belefogyott a bánatba, és kritikusaival ellentétben a rajongói aggódnak érte. ­„Nagyon vékony lettél, ami érthető a történtek után! Remélem, hamar megbirkózol a terheiddel és újra régi fényedben fogsz tündökölni!” „Nagyon szomorú az arcod. Látni, nagyon össze vagy törve. Vigyázzatok magatokra.” De míg Pamela mellett támaszként ott van a férje, Mazsinak csak a kislánya ad erőt a folytatáshoz. A sok bántás mellett persze a mérleg másik oldalán neki is ott van a rengeteg szeretet, törődés és féltés, amit az empatikus, jóindulatú emberektől kap. Százszámra küldik az együttérző szavakat és kívánnak neki sok erőt, kitartást. Sőt valaki még egy indonéz gyógyítót is ajánlott Mazsinak, mondván, ő biztosan csodát tenne a lelkével odakinn.

Kiemelt kép: Schumy Csaba/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!