Napi friss

Hírességek, akiknek elegük lett, és törölték magukat a közösségi oldalakról

Időről időre a sztárok is besokallnak a közösségi médiától.

Tóth Gabi

Mint az utolsó Instagram-bejegyzésében írta, a Sztárban Sztár leszek! új évadával kapcsolatban fog még posztolni, illetve a blogolással sem hagy fel, de többre egyelőre senki ne számítson. „A közösségi médiának a közösség összetartásáról, a párbeszédről és az együtt gondolkodásról kellene szólnia véleményem szerint, én azonban most ennek éppen az ellenkezőjét tapasztalom, ami már nem építi, színesíti, hanem rombolja az életünket. Úgy gondolom, hogy nem szabad még több teret adni a haragnak, a gyűlölködésnek, van most éppen elég ebből a világban. Járvány, háború, gazdasági nehézségek. Nem kellene ezt még fokozni, és tovább mérgezni a mindennapjainkat! Gondoljunk a gyerekeinkre is, hiszen nekik mi mutatunk példát. Mindannyiunknak felelőssége van ebben!” – ecsetelte az énekesnő a bejegyzésében.

Szebeni István

A híradós korábban elég indulatosan közölte negyvenezer követőjével, hogy betelt nála pohár, törli magát az oldalról. „Na jó, nekem itt lett elég! Elegem lett a sok rosszindulatúból, meghagyom nektek ezt a f*szbukosdit! Este hatkor törlöm magam, én befejeztem ezt a sok baromságot! Addig van más dolgom is, mint hülyeségekkel foglalkozni. Pffff. Szevasztok! – szólt első bejegyzése, majd tizenkét óra sem telt, és újra posztolt. Egy videóban hosszasan magyarázta, mi az oka annak, hogy mégis az oldalon maradt. – Megmondom őszintén, hogy nem tudom, mennyire gondoltam komolyan. Megráztam ezt az almafát, mert szeretném, ha csak azok lennének velem, akik valóban szeretnék, hogy figyeljünk egymásra, hogy normálisak legyünk, kulturált formában tudjunk egymással beszélgetni. Szeretem a vitát, de csak azt, amikor normálisan lehet vitatkozni. A hülyével, a debillel egyszerűen nem lehet. Az, hogy valaki elkezd anyázni, nem tesz hozzá az életemhez. Nem akarom, hogy a Facebook-oldalam egy jól megmondjuk, és mindenki dögöljön meg oldal legyen!”

Görgényi Fruzsina

Ismert, csinos, azt gondolná az ember, hogy ha valakit, hát őt biztosan nem fogja el szorongás, miközben az Instagramot görgeti. Épp ezért is volt olyan meglepő, amikor leírta, hogy mások tökéletes Insta-élete az ő önbizalmát is kikezdte. Igaz, csak egy hétre, de letörölte magát az oldalról. „Az a szakadék, ami az Insta tökéletesített világa és a valóság között tátong, az utóbbi hetekben szorongással töltött el. Elgondolkodtam azon, hogy itt vagyok 31 éves felnőtt nőként, az életem rendben van, a testemmel sem állok hadban, mégis elkezdtek szépen lassan beszivárogni az olyan mérgező mondatok a fejembe, hogy ’Úristen! Ilyen bőrrel születni kell’ vagy ’Ez nem hiszem, hogy filter!’” – osztotta meg a színésznő.

Külföldi példa is akad bőven! Rihannától elkezdve Miley Cyruson keresztül Justin Bieberig többen is törölték már magukat a közösségi oldalukról. Mind közül talán Selena Gomezé volt a leghangosabb, aki mostanra már 344 milliós követőtáborral bír. Tom Holland pedig a napokban jelentette be, azért, hogy a mentális egészségére koncentrálhasson, befagyasztja az oldalait.

Kiemelt kép: Fábián Olga, Schumy Csaba (2)/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!