Napi friss

Titkos esküvőn mondta ki a boldogító igent a Halott Pénz tagja

Hazánk egyik legsikeresebb zenei formációja, fülbemászó számaikat rendszeresen játsszák a rádiók, a zenekar 18. születésnapját ünneplik a STRAND Fesztiválon, a duó tagjait mégis alig ismerjük. Csokorba szedtünk tíz érdekességet róluk.

Az idei év igazán különleges a Halott Pénz számára, ugyanis nagykorú lett a zenekar, amit augusztus 20-án egy hatalmas koncerttel ünnepelnek. Tizennyolc olyan zenekart és előadót hívtak meg Zamárdiba, a Strand Fesztiválra, akiket szeretnek, és akik közül sokakkal már dolgoztak együtt. A fesztivál három színpadán egymást váltják majd a vendégelőadók, este pedig egy fergeteges szülinapi show-ra készülnek. A két frontember, Marsalkó Dávid és Járai Márk féltve őrzik a magánéletüket, de a nagy nap kapcsán összeszedtünk tíz érdekességet a fiúkról:

  1. Dávid 2011-ben abba akarta hagyni a zenélést, mert senki sem hitt benne.
  2. Márk orvosdinasztia sarja, és valójában fogorvosnak készült.
  3. Dávid második neve Napóleon, amit az apukájától kapott, aki szerint a születésekor olyan kerek feje volt a fiának, hogy ha kalap lett volna rajta, úgy nézett volna ki, mint a francia császár.
  4. Márk egyik nagy szenvedélye a főzés.
  5. Dávid sikeres, első osztályú teniszező volt.
  6. Márk fiúgimnáziumba járt, bencés diák volt.
  7. Dávid nem bírja, ha egy nő túl erőszakosan nyomul, és nem érzi a határokat.
  8. Már az elején letisztázták, hogy nem vállalnak tévés szerepléseket, csak a zenére koncentrálnak, és ehhez a mai napig tartják magukat.
  9. Márk a Covid-időszak alatt kitanulta a 3D-modellezést.
  10. Márk titokban megnősült, Dávidnak pedig van egy 4 éves kisfia, Leon. Neki írta az Amikor feladnád című egyik legnagyobb slágerüket.

Kiemelt kép: Birton Szabolcs/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!