Napi friss

Ki az a művész, akitől még Bereczki Zoltán is fél?

Pedig a színész-énekes nem egy ijedős típus.

Hétfő este bemutatták a Dancing with the Stars harmadik évadának megújult zsűrijét, aminek ezúttal Juronics Tamás is tagja lesz. „Még mi is félünk tőle – jegyezte meg Bereczki Zoltán a táncos műsor sajtótájékoztatóján, majd Ördög Nóra is hozzátette: „Még én is kihúzom magam, amikor meglátom.” A Kossuth-díjas táncművész igazi tekintély a szakmájában, hiszen amellett, hogy koreografál, színházi előadásokat rendez, ő a Szegedi Kortárs Balettintézet szakmai vezetője. A többségnek a Megatáncból lehet ismerős, ahol ugyancsak zsűrizett, és szintén szigorúan értékelte a produkciókat. „Való igaz, azt mondják rólam, hogy kemény és szigorú vagyok. Ez egyébként egyáltalán nem igaz, csak próbálom kívülről nézni az eseményeket, és ezért kicsit szikárabbnak tűnök. Érzékeny, humánus embernek gondolom magam, már a Doktor House-on is simán elérzékenyülök” – mondta pár éve a Best magazinnak adott interjújában.

A Dancing with the Stars harmadik évadának zsűrije: Juronics Tamás, Szente Vajk, Ördög Nóra és Bereczki Zoltán (Fotó: Olajos Piroska/fotocentral.hu)

Annak idején kiderült, hogy 44 éves koráig várt a nősüléssel. Felesége, Palman Kitti szintén táncos volt, később jógaoktató lett. „A Vízöntő jegyében születtem, a szabadságvágyam nagyon erős, de miután rátaláltam arra a hölgyre, akivel szívesen leélném az életemet, már nem volt nehéz meghozni a döntést.” A házaspárnak két lánya született: Míra 2016-ban, Johanna 2020-ban.

Juronics Tamást 14 éves korában íratta be édesanyja a Balettintézet néptánc szakára, ő az egyetlen művész a családban. Ha nem táncos lett volna, zenész vagy karmester válik belőle, de lehetett volna építész is.

Kiemelt kép: Schumy Csaba/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story tavaszi különszáma!

Kapható a Story Sztárséf különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!