Napi friss

Kasza Tibi – Büfékonyhákba könyörgi be magát

A Story nyári különszámában az énekes-műsorvezető megmutatja, miként lehet változatos, finom fogásokat készíteni.

Az életmódváltásának köszönhetően több tíz kilótól szabadult meg az elmúlt hónapokban. Energikus és fitt, de ez nem jelenti azt, hogy ne enne jókat. „Imádok főzni, fantasztikus kikapcsolódás. Szépen előkészülök, és átadom magam a főzés örömének. Az egészen egyszerű ételektől a bonyolultig félelemérzet nélkül nekiállok bármit elkészíteni, aztán maximum kisül belőle valami új kreáció.”

Polcokon a Story nyári különszáma!

A cikk folytatását a Story magazin nyári külön­számában olvashatja. Keresse az újságárusoknál!

Már a négyéves Lora Bella számára sem idegen terep a konyha. „Én magam ritkán főzök vele, a feleségem viszont rengeteg munkát fektet abba, hogy együtt főzzenek. Dagasztott már tésztát, készített süteményt, kevert össze hozzávalókat. Állandó parám, hogy megégeti magát, nagyon odafigyelünk arra, hogy semmi forró közelébe ne kerüljön.” A magyar és az ázsiai, azon belül is a thai konyha ízei nyűgözik le leginkább az énekest, aki szokatlan módját választja a tanulásnak. „Nem flancos főző­sulikba, hanem családi konyhákba, büfékbe kéredzkedek be. Megrendelem újra az ételt, és minden apró mozdulatra kiterjedően levideó­zom, lefotózom az elkészítését” − árulja el, majd hozzáteszi, a helyiek szívesen veszik a kíváncsiskodását.

Kiemelt kép: Gábor Tibor/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárotthon különszáma!

A Story őszi különszáma kapható az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!