Napi friss

Még a szüleinek se merte elmondani – Élete mélypontjairól vall Henry Kettner

Őszinte kijelentés a volggertől: „Nagyon felszínes világban élünk."

Hetek óta készült a nagy bejelentésre: könyvet írt a sikereiről és a kudarcairól, amelyből a követői és a nézői sokkal jobban megismerhetik őt. Az embert a képek és a videók mögött, akit ugyanolyan megpróbáltatások érnek a privát életében, mint bárki mást. Szeretné, ha a követői tudnák, hogy a tökéletes feedje mögött milyen is ő, és mik azok a nehézségek, amelyekkel ő is megküzd nap mint nap. „Egy nagyon felszínes világban élünk, a social media térnyerésével pedig ez fokozottan igaz. Első látásra ítélünk, sokszor a képek alapján. Senkit nem lehet hibáztatni azért, hogy nem néz a fotók mögé, főleg azért, mert sokan nem is mutatnak többet. Többek között én is a tökéletesre törekszem, amit a YouTube-csatornám és az Instagram-feedem is jól tükröz, de ki kell emelnem, hogy sosem a hamis valóságot mutattam. Amit én mutatok, az az én valóságom tökéletes kivetülése: jelentsen ez egy nagyon jól megvágott videót, vagy egy jól filterezett képet. Az emberi oldalamat, a személyiségemet nem feltétlenül ismerik a nézőim és a követőim, hiszen nagyon keveset tártam a nyilvánosság elé mindig is. Az elmúlt években azonban eljutottam arra a pontra, hogy bátrabban mutatom meg magam a hibáimmal együtt. Én is küzdök a saját démonaimmal, mint sokan mások, az én életemben is vannak nehézségek, pedig vannak, akik azt gondolják, hogy körülöttem minden tökéletes. Azért írtam a könyvet, hogy ebbe egy kicsit jobban belelássanak azok is, akik régóta követnek. Sok olyan dolgot mesélek el, amit a mai napig nem mertem elmondani a szüleimnek és a barátaimnak. Ezeket a problémákat magamban akartam megoldani, de rájöttem, hogy ez nem jó irány. Az a célom a könyvvel, hogy akik elolvassák, tudják, hogy nincsenek egyedül a nehézségeikkel, hiszen mindenki életében vannak mélypontok. Még azokéban is, akiknek a feedjében azt látod, hogy sok helyre eljutnak, vagy sok olyan lehetőséget kapnak, ami nem mindenkinek adatik meg. A problémákkal és a nehézségekkel szembe kell nézni, és nem szabad hagyni, hogy lehúzzanak vagy eltántorítsanak a célodtól” – mondja Henry. Hozzáteszi, ez a könyv nem csak a fiataloknak szól.

A vlogger könyvét nem más, mint Kajdi Csaba modellügynökség-vezető és Kammerer Zoltán olimpiai bajnok kajakozó ajánlja. „Sok jelenséget nem értettem a közösségi média világában, hogy ki miért lesz ismert, miért lesz közkedvelt, és miért tud beszippantani több százezer embert a puszta jelenlétével. Elolvasva ezt a kéziratot, és megértettem, hogy Henry mivel is tudta ezt elérni. Ez a könyv utat mutathat sok fiatal számára, hogy miként tud felülkerekedni a félelmein, és arra biztatja őket, hogy merjenek nagyot álmodni és megvalósítani a vágyaikat” – mondja a könyvről Cyla.

Kammerer Zoltán szerint is sokan tanulhatnak a könyvből. „Hiteles könyv egy hiteles embertől, aki sokak számára irigylésre méltó életet él, ám ugyanolyan problémákkal küzd, mint bárki más. Ezekről a nehézségekről és küzdelmekről pedig kendőzetlen őszinteséggel beszél most.”

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárséf különszáma!

Még kapható a Story téli különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!