Napi friss

Lagzi Lajcsi – Japán gleccservízzel és tokajival kényeztették Rosalindát

A Dáridó atyja Rejtvény különszámunkban elmeséli, milyen volt Thalía Sodi a kulisszák mögött.

A mexikói énekes-színésznőt, a Rosalinda főszereplőjét viszonylag egyszerűen sikerült Magyaroszágra repítenie. „Felvettük Thalía menedzsmentjével a kapcsolatot, és küldtünk neki egy szívhez szóló levelet, amelyben leírtuk, mennyire szeretnénk őt vendégül látni. Három hónappal később jött a válasz, azt írták, hogy hamarosan Szlovéniába utazik, utána pedig örömmel eltöltene egy napot Budapesten – emlékszik vissza Galambos Lajos. A zenész nem titkolja, ő maga is elámult, hogy a sztár ilyen egyszerűen rábólintott a megkeresésükre. – A legmeglepőbb az volt, hogy ingyen vállalta a felkérést! Csupán néhány praktikus kívánságot sorolt fel, amiről előre küldött egy listát. Például, hogy intézzünk neki és a kilencfős stábjának szállást, ellátást, biztosítást és kíséretet, mi pedig természetesen minden kérésének eleget tettünk. A Kempinski Hotelben szállásoltuk el, a Gundel étteremből hozattunk neki ételt, amit fehér kesztyűs pincérek szolgáltak fel, és természetesen a kedvencével, japán gleccservízzel és tokaji borral is készültünk neki.”

Thalía nemrég ünnepelte az 50. szülinapját (Fotó: Archív)

Igen, Lajcsi mindent megtett azért, hogy az énekesnő otthon érezze magát nálunk. „A magyar vendégszeretet olyannyira megtetszett neki, hogy haza sem akart menni. Szó szerint! – mondja nevetve a zenész. – Pedig amikor megállapodtunk a szerepléséről, kifejezetten kérte, hogy tartsuk magunkat a felvételi tervhez, vagyis az egyórás kamerapróbához, majd a kétórás felvételhez, mert neki legkésőbb hét órakor már repülnie is kell tovább. Ehhez képest egy órával a felszállás előtt szólt a menedzserének, hogy ő mégsem száll fel a gépre, szeretne még egy napot Budapesten tölteni. Nem hittem a fülemnek! Persze mi mindent megtettünk, hogy a kedvébe járjunk, de álmomban nem gondoltam, hogy ilyen jól fog elsülni a találkozó. Elképesztően kedves nő, semmilyen sztárallűrje nem volt. Áradt belőle a vidámság, öröm volt a társaságában lenni.”

Megjelent a Story rejtvény különszáma!

A cikk folytatásában azt is megtudhatja, milyen volt egy másik világsztárt is vendégül látnia Lajcsinak: Natalia Oreiro, a Vad angyal is a Dáridó vendége volt!
Keresse az újságárusoknál!

Kiemelt képek: Schumy Csaba, Steidl Gabriella/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!