Napi friss

Csernus Imre kezelte Baby Gabit

Édesanyja elvesztését sokáig képtelen volt feldolgozni, az elfojtott gyász pedig pánikbetegségbe csapott át, miközben a depresszióval is meg kellett küzdenie.

Baby Gabi hat éven át szorult gyógyszeres kezelésre, amik ugyan csillapították a betegségei tüneteit, de nem oldották meg azokat. Ma már pontosan látja, mi vezetett odáig, hogy ilyen rossz állapotba került. „A Baby Sisters egy nagyon jó korszak volt az életemben, de egyben a legnehezebb is. Másfél éve dübörögtünk, amikor elvesztettem az édesanyámat – emlékezett vissza az énekesnő a Palikék Világa by Manna műsorában. – Tele voltunk fellépéssel, amit nagyon rosszul viseltem. Nyilván lemondtunk jó néhányat, de mivel mi egy csapatot tartottunk fent, nem vonulhattam el hetekre. Sírtam a turnébuszban, majd sírtam, miután lejöttem a színpadról, ez egy rendkívül kemény időszak volt. Utána lettem pánikbeteg, mert egyszerűen nem tudtam feldolgozni a történteket.” Arra a kérdésre, hogy miben nyilvánult meg a betegsége, azt felelte, volt, hogy énekelni sem tudott. „Gombóc volt a torkomban, nem tudtam felmenni a színpadra, akkoriban nagyon nem voltam jól.”

Ezek után került kórházba, és kezdték el a gyógyszeres kezelését. „A gyógyszerek minden panaszomat tompították, jobban éreztem magam, igen ám, de magát a problémát nem oldották meg. Hiszen nem tudtam elgyászolni, elengedni az édesanyámat. És hiába akartam abbahagyni a gyógyszert, nem tudtam, mert jöttek az elvonási tünetek, amiktől még rosszabbul lettem, a végén már ki sem tudtam menni az utcára. Az lett a vége, hogy a barátnőm megfogta a kezem, és azt mondta: ’Na most volt elég, irány a Csernus Imre!’ Ő egy hónap alatt kirángatott az egészből. Rávilágított minden bajomra, és azóta nem is jött vissza a betegségem.”

Kiemelt kép: Kéner Viktória/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!