Napi friss

Meztelen videó kering Opitz Barbiról – Nem ő az egyetlen, akinek visszaéltek a bizalmával

Senki sem gondolta volna, hogy miután elmúlik a szerelem, egy nap az interneten látja viszont a magáról készült intim felvételeket.

Teljesen összeomlott, hogy meztelen videója felkerült az internetre, amit ráadásul volt szerelme osztott meg. „Nemrégiben közzétettek egy olyan privát videót rólam, amit bizalmi alapon küldtem el még régebben az akkori barátomnak. Sem a kapcsolatunk alatt, illetve utána sem gondoltam volna, hogy miután különválnak útjaink, visszaél azzal a felvétellel, ami csak kettőnkre tartozott. Ezt kizárólag vele osztottam meg, mert szerettem. Értetlenül állok azelőtt, hogy bele sem gondolt, mennyi fájdalmat okozott ezzel nekem” – írta Barbi a közösségi oldalán. Az elmúlt években több külföldi és hazai sztár is került már ehhez hasonló kényes helyzetbe. Legutóbb szintén egy egykori x-faktoros versenyzőről, Ferenczi Kamilláról terjedt kompromittáló videó, amit – éppúgy, mint Barbinál – a volt párja tett közzé. A felvételen még csak 17 éves volt, ráadásul a tudta nélkül készült róla a szexuális tartalmú videó. „Kihasználták a szeretetemet. Visszaéltek vele. Hibát nem követtem el, szerelmes voltam” – nyilatkozta korábban a Fókuszban.

De szörnyen nehéz napokat élt át Gáspár Győző huszonhét éves lánya, Evelin is. Álmában nem gondolta volna, hogy az exe bosszúból – amiért szakított vele – ország-világ előtt lejáratja és megalázza majd. „Fáj és mélyen felháborít, hogy a volt barátom lejárató kampányt indított ellenem, nyilvánosságra hozta a rólam készült, a telefonjában őrzött intim fotókat, hazugságokkal kürtölte tele a közösségi oldalait – mondta korábban a celeb a Storynak. – De a legjobban az visel meg, hogy egyáltalán bedőltem neki. Ezért haragszom is magamra! Nincs önbecsülésem, sosem volt, ennek tudom be, hogy egy éve leálltam vele, hogy elég volt két szép szó, és beleszerettem. A szerelem pedig tudjuk, hogy elveszi az ember eszét… Egy idő után persze láttam, hogy valami nem stimmel, nem az a férfi, akinek mutatja magát, és hogy kihasznál.”

Pamela Anderson 30 évvel korábbi szexvideója a mai napig kering a világhálón. Nemrég pedig Pam & Tommy címmel felkerült a Hulu streamingszolgáltatóra az a sorozat, ami magának a videónak az útját mutatja be. A színésznő kijelentette, egyáltalán nem kíváncsi rá, helyette a Netflixen fogja elmesélni viharos hollywoodi életét.

Kiemelt kép: Olajos Piroska/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story tavaszi különszáma!

Kapható a Story Sztárséf különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!