Napi friss

„Visszaéltek a szerelmemmel” – Szexvideó terjed az X-Faktor énekesnőjéről

Ferenczi Kamilláról 17 éves korában készítette a kompromittáló felvételt az akkori párja.

Az aranytorkú énekesnő nevét a tavalyi X-Faktorban ismerte meg az egész ország, a harmadik helyezést érte el az RTL Klub tehetségkutatójában. A fiatal lány akkor még abban bízott, hogy egy korábban róla készült szexvideó nem hozza nehéz helyzetbe, de sajnos nem így lett. Kamilla a hétfő esti Fókuszban mesélte el, hogy öt évvel ezelőtt, 17 éves korában a tudta nélkül készült róla egy szexuális tartalmú videó, a felvételt akkori barátja készítette. Nem tudja felidézni a részleteket, azt mondja, tudatmódosító szer hatása alatt lehetett, amikor a videó készült, csupán arra emlékszik, hogy másnap a telefonjában látta, hogy továbbította a felvétel a barátjának. „Kihasználták a szeretetemet. Visszaéltek vele. Hibát nem követtem el, szerelmes voltam” – nyilatkozta a riportban. Miután szakítottak a fiúval, egykori párja Kamilla osztálytársainak és barátainak kezdte mutogatni a videót, viszont az akkor még kiskorú lány félt szólni a szüleinek. Idővel pedig elcsitult a dolog.

Most, hogy Kamilla megjárta az X-Faktort és országszerte ismertté vált, a videó ismét felbukkant az interneten. Több százan, akár ezren is láthatták. Amikor mindez Kamilla tudomására jutott, két hétig az otthonát sem hagyta el, annyira szégyellte magát. Aztán elmesélte szüleinek a történetet, és közösen úgy döntöttek, a nyilvánosság elé áll, és bátran felvállalja, ami vele történt, mert úgy érzi, így tud minél hamarabb pontot tenni az ügy végére. Az énekesnő elárulta, ezúttal a rendőrséghez fordult, ügyvédjével együtt pedig hamarosan egy kihallgatáson fog részt venni.

Az internet népét felkavarta, ami Kamillával történt. „A legszomorúbb az, hogy a nőket mindig meghurcolják, ha szexuális tartalom kerül róluk nyilvánosságra, a férfiak meg egy pacsit és vállveregetést kapnak, hogy szép volt, fiam” – írta egy hozzászóló. „Ezeknek a pasiknak kellene elszenvednie a megaláztatást, ha ezt teszik a barátnőjükkel. Barátkozni sem tudnék olyan emberrel, aki így megaláz egy lányt” – jegyezte meg egy másik kommentelő, és a többség reméli, hogy Kamilla volt barátja megkapja, ami jár neki, amennyiben bebizonyosodik a bűnössége. Sajnos olyan áldozathibáztató hozzászólások is akadnak, amik az akkor mindössze 17 éves lány felelősségét firtatják – ők azok, akik bele sem gondolnak, hogy milyen súlyos lelki teherrel kell ismét megküzdenie Kamillának.

Kiemelt kép: Fülöp Dániel

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!