Napi friss

Dombóvári Vanda: „Málnaszörpöt fogunk inni az esküvőnkön” 

Rá sem lehet ismerni, annyira megváltozott az RTL Klub belevaló és egykor rövid hajú riportere, aki szeptemberben férjhez megy. 

A változás persze nem új keletű, Vanda folyamatosan alakul, amióta életet adott 2013-ban a kisfiának, Gergőnek. Az ő kedvéért növesztette meg egykor vagány, rövid haját is. Már hosszú hajjal ismerte meg mostani vőlegénye, János is, akivel egy strandon nem mindennapi körülmények között találkoztak. „Nagyon szépen eléldegéltünk ketten a kisfiammal, aztán Gergő egy nap arra kért, két program között menjünk ki a strandra. Ott ő ment oda egy apukához, aki fürge mozgással, három gyerekkel focizott. Én pedig gyorsan behúztam a hasam, beálltam a kapuba, és életemben nem védtem olyan jól, mint akkor” – mesélteaz RTL Klub Reggeli műsorában.

Vanda évekig és nagyon komolyan gondolta, hogy nem szeretne másik férfit az életébe, csak a gyermekére koncentrálva élt. Ma már az esküvőjét tervezi, élete nagy napja azonban nem lesz mindennapi, ahogy Vanda sem az. „Málnaszörpöt fogunk inni mi ketten Jánossal, mert mi még ebben is egyformák vagyunk. A ruhám még nincs meg, pedig mindjárt itt van a küszöbön az esemény, de minden jön valahogy. Az egyik barátnőm hozza a tortát, a másik elintézte a ruhát. És az én Bandim (Csonka András – a szerk.) gondoskodik majd a jó hangulatról” – árulta el.

Kiemelt kép: rtl.hu/Reggeli

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!