Házi tésztával, sajtokkal, grillel, halakkal egy sajátos, balatoni ízvilágot alakított ki a Zier Bisztró csapata, akik idén már a második szezonjukra készülnek. A hely vonzerejét a nagy dumás séf szórakoztató személyisége is erősíti, aki, mondhatni, belenőtt a vendéglátásba. Balatoni srácként 12-13 évesen már felszolgált. „Az anyukám szakács volt, kis koromban folyamatosan mellette sertepertéltem a konyhában. Aztán Siófokon kitanultam a szakmát, és a Balaton legjobb helyein voltam gyakornok. A déli part a gyerekkorom helyszíne, ezért itt indítottuk el a bisztrót” – kezdi Dani, aki szívvel-lélekkel végzi a munkáját. Kicsit olyan hozzá betérni, mintha az ember egy rég nem látott barátot látogatna meg: mindenkivel elbeszélget, szívesen koccint és bulizik is a vendégekkel. Az alkalmazottai sem pusztán kollégák, barátok is, akiknek igazi szerelemprojekt a bisztró. Hogy az étlapon még szélesebb legyen a választék, idén 60 négyzetméterre bővítették a konyhát, és 13 frissen felújított apartman is a rendelkezésére áll annak, aki egy igazi élménydús Balaton-parti pihenésre vágyik.
Kiemelt kép: Valkai Réka