Napi friss

Újra lecsapott a ValóVilág átka

Túl sokan hunynak el tragikusan fiatalon a magyar valóságshow szereplői közül. A harmadik fiatal játékost ragadta el idejekorán a halál.

29 évesen hunyt el Krisztián

Bata Krisztián a ValóVilág hatodik szériájában szerzett országos ismertséget, és egészen a fináléig menetelt. A luxusbörtön egykori lakója mindössze 29 évesen Ausztriában, Unterpremstättenben vesztette életét két nappal ezelőtt. A fiatal fiú halálhíre a VV korábbi szereplőjét, Bécit is lesújtotta, aki úgy tudja, Krisztián maga vetett véget az életének. „Ez egy nagyon tragikus történet. Úgy hallottam, hogy az emeletről ugrott ki. Eszem megáll attól, hogy egy 29 éves, mondhatni, még gyerek ennyire maga alatt legyen, hogy így vessen véget az életének. Én csak szegény édesanyját sajnálom, akinek élete során már másodjára kell megküzdenie azzal, hogy egy közeli hozzátartozója elveszi az életét” – mondta a Borsnak a rapper.

Fotó: Bársony Bence

Máig rejtély Fanni halála

Novozánszki Fanni 2017. november 20-án tűnt el budapesti lakásából. Rokonai, barátai hiába hívták telefonon, nem érték el a 24 éves lányt. Szülei ezt követően bejelentést tettek a rendőrségen, akik eltűnt személyként kezdték el keresni, két héttel később viszont már gyilkosság miatt indítottak eljárást. A szövevényes ügy végére még nem sikerült pontot tenni, az egykori villalakó holttestét a mai napig keresik.

Szabálytalan sofőr okozta Lorenzo vesztét

A valóságshow első szériájának lakója, Gerzsényi László, vagyis VV Lorenzo éppen tíz évvel ezelőtt, negyvenéves korában vesztette életét egy motorbalesetben. Halálát egy szabálytalanul közlekedő autós okozta, aki az elsőbbségadási kötelezettségét megszegve haladt át a kereszteződésen. Az egykori villalakót mentőhelikopterrel szállították kórházba, ám nem sokkal később belehalt a sérüléseibe. Lorenzo két kisgyermeket hagyott maga után, kisfia ma már tizenkét, lánya pedig tizenegy éves. A családapát elgázoló férfi három év felfüggesztettet kapott.

Fotó: Magánarchívum

Kiemelt kép: RTL Klub

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!