Napi friss

Dancs Annamari arról ábrándozott, hogy egyszer takarítónő lesz – Az Operettszínház sztárjainak karrierálmai

De akad olyan is, aki miniszterelnöki babérokra tört.

A hétvégi gyereknap alkalmából az Operettszínház művészeti felidézték, mit feleltek kis korukban, amikor megkérdezték tőlük: „Mi leszel, ha nagy leszel?”

Peller Károly
„Villamosvezető. Nagyon érdekelt az összes ilyen tömegközlekedési eszköz, főleg a kötött pályások. Aztán arra gondoltam, hogy állatorvos leszek, de ez a terv elég hamar elillant, mert rájöttem, hogy se az injekciós tűt nem bírom, se a vért. A következő terv felnőttebb fejjel az volt, hogy óvó bácsi leszek, de a szüleim ezt nem annyira támogatták, azt mondták, hogy ez nem férfinak való szakma. A vendéglátóiparban kötöttem ki, de a vendéglátásban nem dolgoztam túl sokat. Végül is színész lettem, úgyhogy minden este az vagyok, ami szeretnék lenni.”

Dancs Annamari
„Kislány koromban, olyan 5-6 éves lehettem, imádtam sepregetni. Olyannyira, hogy bárhova mentünk a szüleimmel, én mindig kértem egy seprűt, és sepregettem. Ezt annyira komolyan gondoltam, hogy akkoriban takarítónő szerettem volna lenni. Ez később változott, divattervező, majd nyelvészprofesszor akartam volna lenni.”

Dénes Viktor
„Gyerekkoromban, amikor megkérdezték tőlem, hogy mi akarok lenni, ha nagy leszek, akkor mindig két dolgot válaszoltam. Az egyik az volt, hogy színész, ez össze is jött. A másikra pedig azt mondtam, hogy miniszterelnök. Na hát ezen még gondolkozom.”

Peller Anna
„Amióta az eszemet tudom, színésznő szerettem volna lenni, és hála istennek, ezt az álmomat valóra is váltottam. Amikor bekerültem az Operettszínházba, elkezdtem megsimogatni a falakat, és ez a szokás a mai napig megmaradt, mert nagyon boldog vagyok, hogy egy ilyen fantasztikus helyen lehetek színésznő.”

Gömöri András Máté
„Amikor tőlem gyerekkoromban megkérdezték, mi leszek, ha nagy leszek, akkor én teljes áhítattal mondta, hogy paleontológus – őslénytankutató a precíz magyar kifejezés. Majd kicsit később, kiskamaszként színész és sportoló volt a válaszom. Csak azt szeretném hozzáfűzni, hogy soha ne adjátok fel, mindig higgyetek abban, amit szeretnétek csinálni. Mert ha tényleg azzal van dolgotok, akkor azt fogjátok csinálni.”

Kiemelt kép: Schumy Csaba

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!