Napi friss

5 tipp, hogy úgy ragyogjon, mint Tomán Szabina

Az üzletasszony a hazai szépségipar egyik meghatározó alakja. Nevével fémjelzett diétaprogramjával sokaknak segít az életmódváltásban. Nemrég elárulta, miképp tartja magát formában.

1,

„A szemkörnyékápolásra külön hangsúlyt fektetek, anyukámtól örököltem a szemem alatti táskákat, ezeket jegeléssel, pakolással és jó minőségű kozmetikumokkal tartom kordában.”

2,

„Plasztikai műtétem nem volt, de olyan esztétikai, antiaging beavatkozáson vettem már részt, amely tűszúrásokkal stimulálja a bőrt. Így az több kollagént és esztétikai elasztint termel.”

3,

„Kevert bőrtípusba tartozom. Reggel gyors a bőrápolási rutinom, hideg vízzel felfrissítem az arcomat, arcradírral átmasszírozom, majd jöhet egy szérum, legvégén pedig az arckrémem.”

4,

„Szeretek napozni, természetesen megfelelő fényvédelemmel. Szükségem van a fényre, ezért a téli szürkeségben kéthetente 10 perc szoláriumot is megengedek magamnak, de az arcomat olyankor letakarom.”

5,

„Magyarországon a diéta és a fogyókúra kifejezések összemosódnak, a diéta egy személyre szabott életformát jelent, ilyen tekintetben én folyamatosan diétázom. Szeretem a valláshoz kapcsolódó étkezési szokásokat, mint például a böjtöt. A fermentált, erjesztett zöldségek pedig a kedvenceim. Heti háromszor jön hozzám a személyi edző, kétszer pedig piláteszezem. Hétvégén, ha belefér, fél órára felpattanok az elliptikus trénerre.”

Kiemelt kép: RTL Klub

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!