Napi friss

Megihlette a háború Molnár Ferenc Caramelt

Egy nappal azután, hogy kiderült Caramel és felesége második gyermeküket várják, az énekes az RTL Klub Reggeli című műsorában további örömteli hírekkel szolgált.

Caramel megmutatta új klipjét, ami a Védj meg magamatól című dalhoz készült, és amit a háború ihletett, és arról is beszélt, hogy június 4-én a Margitszigeten ad koncertet.

Az énekes számára fontos, hogy dalai komoly társadalmi kérdésekkel is foglalkozzanak.

“Nagy áldás, hogy  a menedzsementem nem követeli, hogy a Lélekdonor 2.§-t írjam meg és énekeljem, hanem hagyják, hogy olyan témákkal is foglalkozzam, amilyenekről a popzene ritkán szokott beszélni – mondta Caramel a story.hu-nak. – Szerintem fontos lenne, hogy ez a műfaj is észrevegye azt, amit egyébként régen tudott: reflektálni kell a társadalmi eseményekre. Nekem ez a célom. Fontos, hogy szóljon is valamiről, amit csinálok, és ne csak énekeljek bele a világba, pusztán azért mert megvan hozzá a hangom. Szeretném, ha a zeném többről is szólna ennél. Nemcsak arról akarok énekelni, hogy szeretlek, bébi; Fogd a kezem, gyere bulizni vagy éppen miért hagytál el. Nem kell szerintem minden áron csak szórakoztatni, igenis szabad másról is dalokat írni. Ennek jegyében született az új szerzeményem.”

 

Az új klipet itt nézheti meg:

Kiemelt kép: Birton Szabolcs

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story tavaszi különszáma!

Kapható a Story Sztárséf különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!