Napi friss

Novodomszky Éva: „Nincs mérlegem”

A pluszkilókat csak a ruhái jelzik, ha szorosabbak derékban, akkor több salátát és piláteszórát iktat be a hétköznapjaiba.

Igaz, több szénhidrátot eszik, mint eddig, de mivel azt „olasz módra” teszi, így nincs oka az aggodalomra. „A diétákkal nem vagyok jóban, nem is szoktam sanyargatni magam velük, ahhoz én túlságosan szeretek enni. De van egy, a mediterrán diéta, amit életmódszerűen tartok. A lényege csupán annyi, hogy napközben, legtöbbször ebédre eszem tésztás ételeket, este viszont már csak halat, húst szedek a tányéromra rengeteg zöldséggel és salátával, éppúgy, mint az olaszok. Így hiába élek a szénhidrátok csábításában, tudok mértéket tartani – meséli a Dunán futó Család-barát műsorvezetője. – Illetve nagyon adok dr. Filippo Ongaro olasz táplálkozási szakértő véleményére, akinek az egyik legfontosabb tanácsa, hogy kerüljük a finomított ételeket. A hűtőmben épp ezért sosincs feldolgozott élelmiszer, csakis egészséges alapanyagok, amikből gyorsan össze tudok dobni valami finomat.”

Fiai a magyar és az olasz konyha ízeit egyaránt imádják (Fotó: Smagpictures)

Éva szerint nincs azzal semmi gond, ha felkúszik rá pár kiló, ünnepekkor, hajtósabb időszakokban gyakran elő is fordul. „Előbb vagy utóbb úgyis ledolgozom a felesleget. Van egy pont, amikor észbe kapok, és elkezdek jobban odafigyelni. Ezért nem is volt olyan, hogy akár tíz kiló jött volna fel egyszerre. Viszont mérlegem nincs, a ruhák mutatják, ha túlzásba vittem az evést – magyarázza. – És talán ami igazán számít – és tudom, sajnos kevesen vagyunk így vele –, az az, hogy nem a súlyomtól függ, miként érzem magam a bőrömben. És ez mindig is így volt. Hogy hogy vagyok, milyen az önértékelésem, azt inkább az befolyásolja, milyen emberek vesznek körül, gondolok itt a családomra, a barátokra, a kollégákra. Hiszen ha az életem, a mindennapjaim rendben vannak, szeretve vagyok, nincsenek konfliktusok, akkor sokkal több kedvem, energiám van mozogni vagy tartani a helyes táplálkozást. Egy jó időszakban fittebb és elégedettebb is vagyok.”

Story Sztárdiéta – 30 fogyókúrás módszer

A hazai sztárok fogyókúrás módszeréről a Story Sztárdiéta különszámában olvashatnak további hasznos és szórakoztató cikkeket. Keressék az újságosstandokon!

Kiemelt kép: Smagpictures

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!