Napi friss

Sebestyén Balázs Berki Krisztián haláláról: „Nem tudom, nem jobb-e ilyenkor csendben maradni”

Rákóczi Ferit feldühítették a kommentelők, akik pálcát törtek a celeb felett. Vadon Jani szerint most a család érzései a legfontosabbak.

Alig akad olyan ember, aki ne gondolna valamit Berki Krisztián haláláról és az arra adott reakciókról. A téma természetesen a Rádió1 reggeli műsorában, a Balázsékban is felmerült. Rákóczi Ferit feldúlta, milyen negatív hozzászólásokat váltott ki az internet népéből Berki halála. Szerinte sokan pálcát törtek a celeb felett, és a halálában gyalázták. „Gondolhatunk bármit erről az emberről, ő jelen pillanatban egy két gyermeket itt hagyó családapa. A rugdosást nem érdemelte meg, nincsenek még tények ugyanis – utalt itt arra, hogy noha a rendőrség kábítószergyanús anyagokat talált Berki halálának helyszínén, ami miatt nyomozás indult, egyelőre nincs arról információ, hogy a celeb halálában bármilyen szerepet játszottak volna. – Engem az háborított fel az ügyben, hogy két napja dzsihádot lehet olvasni az interneten” – fogalmazott Rákóczi Feri.

Vadon Jani szerint Berki lányai és családtagjai érdemlik meg leginkább az együttérzést, akik minden bizonnyal óriási fájdalommal élik meg ezeket a napokat. Mint mondta, ők valószínűleg másképp és másmilyennek ismerték Krisztiánt. Ugyanakkor úgy vélte, nem érdemes ítélkezni azok felett sem, akik pálcát törtnek a celeb felett. „Berki Krisztiánnak az egész élete arról szólt, hogy polgárpukkasztó, rengetegszer szélsőségesen formált véleményt. Szerintem valahol természetes, hogy ha ilyen emberről beszélünk, akkor a halála is valami hasonló reakciót vált ki az emberekből” – mondta, és hozzátette: a celeb tett azért, hogy sokak számára nem legyen szimpatikus.

Sebestyén Balázs osztozott Vadon Jani véleményében: szerinte a celeb azért is sokat tett, hogy ne csak szépeket írjanak róla. „De a fene se tudja, hogy nem jobb-e ilyenkor csendben maradni.” Szerinte a legfontosabb most abba belegondolni, hogy Berki mit hagy hátra. „Még ha nem is szeretted, talán a csend kicsit hatásosabb.” Balázs kitért arra is, manapság, a közösségi média világában nagyon fontos lenne, hogy az emberek különbséget tudjanak tenni valóság és kreált élet között. „Amit ott látsz, az hazugság. Minden embernek megvannak a saját démonai, a saját baja, a saját nehézségei. Bármit hazudsz magadról, bármit építesz fel, az nem a valóság. És Krisztiánnak is megvoltak a maga démonai.”

Kiemelt kép: Schumy Csaba

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!