Napi friss

Fodor Zsóka: „Pofán csapott Magdi anyus személye”

A kotnyeles háziasszonyt és a nyugdíjas házmestert mindenki ismeri, azt azonban kevesen tudják, hogyan kapta meg a színésznő a szerepet.

„András éppen azon agonizált, hogy még mindig nem találják a sorozatbeli feleségét, és már nagyon unja a sok Magdi-jelöltet. Lecsesztem, hogy ne sopánkodjon, örüljön, hogy egyáltalán ilyen hatalmas lehetőséget kapott, hisz akkoriban nemhogy az ország, hanem még a szomszédja sem ismerte őt. Egyik szinkronstúdióból a másikba futkorászott, hogy egy kis pénzt keressen. Mondtam, hogy várjon türelemmel, bizonyára hamarosan megtalálják a karakteréhez tökéletes feleséget. Akkor persze fogalmam sem volt arról, hogy végül én leszek Magdi anyus, ám nem sokkal az ominózus beszélgetés után megcsörrent a telefonom, behívtak egy szereplőválogatásra, és olyan jól muzsikáltunk együtt Andrással, hogy azonnal megkaptam a pletykás takarítónő szerepét” – mesélte nemrég a Story magazinban.

Mágikus otthonka

Zsóka végül tizenegy éven át tökéletesen alakította a zsémbes házvezetőnő szerepét, pedig Magdi anyus karaktere igencsak távol áll a valódi énjétől. „Úgy is fogalmazhatnék, hogy pofán csapott Magdi anyus személye, semmiben nem hasonlítok a karakterre. Nincs férjem, se gyerekem, nem vezetek háztartást, ellenben van takarítónőm. Ráadásul pletykás, kotnyeles sem vagyok, viszont amint magamra öltöttem az otthonkát, teljesen átszellemültem, és nem is tudtam volna másmilyen lenni, mint Vili bá minden lében kanál felesége.”

Kiemelt kép: Birton Szabolcs

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!