Napi friss

Tordai Teri: „A lelkem valahogy sosem tudott megöregedni”

Hogy miként őrizte meg a vitalitását, a jókedvét, és hogy mi a hosszú és boldog életének titka, arról ő maga mesélt.

Aki látta már őt színpadon, vagy esetleg volt lehetősége pár szót váltani vele, az pontosan tudja, hogy a színésznőből egyszerűen árad az életigenlés, csupa kedvesség és báj, ráadásul elképesztően jó humora is van. Mint mondja, a titka mindössze annyi, hogy értékelni tudja mindazt, ami körülveszi.

„Akkor vagyok jól, ha szükség van rám, ha van dolgom. És Hál’ isten, a színház mai napig számol velem, ami roppant jó érzés! Nyolcvanévesen még vannak feladataim.”

„Édesanyának, nagymamának lenni a világ legjobb dolga! A legkisebb unokámra, Dórira sokat vigyázok, és ő még issza a mama szavait, ami persze melengeti a szívem.”

„Az az igazság, hogy míg fiatalon fejvesztve rohantam előre, idős fejemre megtanultam lelassítani. Olyan, mintha egy sportkocsiból ültem volna át egy használt, de megbízható autóba, és én még életemben nem élveztem ennyire az utat!”

„Kamasz lelkem van – nagy szerencsémre –, az valahogy sosem tudott megöregedni.”

„Janó kutyám tart engem igazán fitten! Ha ő nem lenne, a mindennapi mozgás kimerülne a viráglocsolásban. Miatta viszont sétálok, ráadásul nem is akárhol, hanem az erdőben!”

„Csodálatos barátaim vannak, akiket napi rendszerességgel felhívok telefonon, és akik viszonthívnak. De ha nem is, akkor sem sértődöm meg! Én már nem cselekszem egóból, csakis szeretetből. Ha elfelejtenek rám csörögni, akkor nyúlok én a készülékért.”

Kiemelt kép: Olajos Piroska

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story rejtvény különszáma!

Kapható a Story nyári különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!