Napi friss

Könnyes vallomások az Exatlonban: „Nem szeretném őt elveszíteni!”

Tegnap a Bajnokok nyerték meg a lehetőséget, hogy megnézzék a Valentin-napi videóüzeneteket. Szem nem maradt szárazon. Érzéseikről nyilatkoztak nekünk.

Busa Gabi a videóüzenetből tudhatta meg, hogy bővült a család: érkezett hozzájuk egy cuki kiskutya, Nokedli. „Szerettünk volna már a Villába kerülni három hét faház után, és az is elég nagy motivációt adott, hogy üzeneteket kaphatunk a szeretteinktől, ezért próbáltunk mindent beleadni. Nagyon jó érzés volt látni és hallani a páromat és a kiskutyánkat, feltöltött – mondta Gabi, aki nem tart attól, hogy az üzenetek kibillentik majd a versenyből. – Én abszolút pozitívan éltem meg, és bízom benne, hogy ez pluszt jelent a további napokra is.”

Virág Andris egy friss kapcsolatot hagyott itthon a játék kedvéért. „Engem legjobban az izgatott, hogy a páromtól kaphassak egy videóüzenetet, amiben nem csupán hallhatom, de láthatom is. A teljesítményemen talán ez kevésbé mutatkozott meg, mert kicsit túlizgultam az ügyességit, de próbáltam mindent beleadni – mesélte a Bajnok. – Egyből könnyes lett a szemem, meghatódtam, nagyon elkaptak a szerelmes érzések, és leszállt rám a rózsaszín köd. Persze ez eddig is megvolt bennem, csak már nagyon régen láthattam… Nagyon szeretem, és nem szeretném őt elveszíteni. Láttam, hogy ugyanazok az érzések vannak benne, mint akkor, amikor eljöttem otthonról, és ez nagyon megnyugtatott. Engem a korábbi évadban és most is feltöltött egy ilyen üzenet, a világot jelenti egy ilyen elzárt közegben. Hatalmas motivációt ad a következő hetekre.”

Kempf Zozo a családjától kapott üzenetet. „Próbáltam kizárni, hogy mi a nap tétje. Szinte fel sem fogtam, hogy a ’hirtelen halál’-ban nekem kellett dobnom, de felemelő volt, rég éreztem ilyet. Jól tudtam teljesíteni ezen a napon, tudat alatt valószínűleg hajtott, hogy szeretnénk már a Villába jutni, illetve láthatom a szeretteimet – magyarázta Zozo. – Nagyon örültem, hogy együtt láthattam a családot, és mindenki jól van. Tudják, hogy mire van szükségem ilyenkor, egy versenyhelyzetben, és éppen azt kaptam tőlük. A korábbi évadban kicsit kizökkentett a videóhívás, de most próbáltam felkészülni arra, hogy pozitívan hasznosítsam ezt az üzenetet.”

Kiemelt kép: TV2

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!