Napi friss

Dalban imádkozik Majka és Curtis

„Jöttem, ahogy jöttem” – csütörtök este debütált Majka és Curtis legújabb dala, ami ismét hatalmasat szólt a videómegosztón.

A két rappertől ismét egy lassabb számot kaptunk, és az üzenet, amit közvetíteni akartak, egyértelműen ezt a hangulatot követeli. Számos közös élmény, siker és hullámvölgy áll mögöttük, aminek hangot adnak a Jöttem, ahogy jöttem című dalban. A nótában természetesen hallhatjuk Veres Mónikát is, aki immár állandó tagja a produkciónak. „Az első olyan dalom, aminek először találtam ki a dallamát és a refrénjét, még mielőtt az alap meglett volna. Ebben a szövegben benne van mindenünk. Kedvenc nótám ez a nagybetűs dal!” – mondta Majka.

Fotó: Jenei Boldizsár

A rapper véleményét zenésztársa, Széki Attila is osztja. „Egy pillanat volt ez a 10 év, amióta elkezdtük a zenekarral a bulikat. A dal és a klip is hűen tükrözi azt a rengeteg történést, amit megéltünk. Majka & Curtis azóta egy márkanév, amit elsősorban a közönségünknek és magunknak köszönhetünk. Ez a dal egyfajta ima, legalábbis nekem mindenképpen” – árulta el Curtis.

Nagyot fog szólni

A Majka & Curtis párost leghamarabb február végén hallhatja élőben a közönség, igaz, nem a megszokott módon: tavasszal SWING címmel turnéra indul a produkció. A február 26-ai budapesti premiert követően nyolc vidéki arénában koncerteznek, a zenekar kiegészül négy vokalistával, 13 fúvóssal és 10 táncossal is.

Kiemelt kép: Jenei Boldizsár

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!