Napi friss

Eszenyi Enikő úgy változtatja a külsejét, akár egy kaméleon

Az egykori színházigazgató hatvanon túl is képes teljesen megújulni.

Eszenyi Enikő igazi átváltozóművész. Egyszer hosszú, szőke hajjal, máskor rövid barnával láthatjuk, nemrégiben azonban ismét teljesen átalakult, és kék színű frizurával sokkolta az embereket.

Bevállalós

A hatvanegy éves színésznőn nemhogy nem fog az idő múlása, hanem olyan, mintha annak előrehaladtával egyre csak fiatalodna. Bár sokan azt gondolnák, hogy a modern megjelenés a fiatalok kiváltsága, ő az élő példa arra, hogy bizony idősebb korban is lehetünk merészek és bevállalósak.

Fotó: Smagpictures

Laza

A praktikum és a kényelem mindig is elsődleges volt nála, a fejkendő pedig már-már alapdarabnak számított a gardróbjában. 2004-ben előszeretettel viselt letisztult, mégis laza ruhadarabokat.

Fotó: Smagpictures

Különc

A kilencvenes évek divatját sokan sokféleképpen értelmezték, hisz a különböző színek, minták, fazonok és anyagok párosításának csak a képzeletünk szabott határt. A neonszínű haspóló, a magas derekú nadrág és a telitalpú cipő tuti kombináció volt, a színésznő mégsem állt be a sorba, és tollas miniszoknyájával, bársonytopjával és színes bundájával igazi különcnek számított.

Kiemelt kép: Sárközy Marianna

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story tavaszi különszáma!

Kapható a Story Sztárséf különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!