Napi friss

Egyszerű mozgásformákkal tartják karban magukat a népszerű képernyősök

Nem kell megterhelő edzéseket végezni ahhoz, hogy formában maradjunk.

Pataki Zita, Erős Antónia és Bényi Ildikó hosszú ideje képernyős munkát végez. Sokat tesznek azért, hogy jól nézzenek ki, odafigyelnek a táplálkozásukra, és rendszeresen mozognak is. Viszont egyikük sem végez órákig tartó, megterhelő edzésformát. Egyszerű, bárki által elvégezhető módszerekkel tartják karban magukat. Íme, a részletek.

Pataki Zita

Az RTL Klub időjósa többféle mozgásformát is űz. Otthon erősítő gyakorlatokat végez a saját testsúlyával, emellett rendszeresen túrázni jár, hetente három-öt kilométert gyalogol. Pingpongozni is eljárnak a férjével, és hogy ne csak az izzasztó edzésekről szóljon az élet, a nappalijában rendszerint táncra perdül.

Erős Antónia

Az RTL Klub híradósa a járvány előtt rendszeres vendége volt az edzőtermeknek, egy ideje azonban kerüli őket. Otthon, társasházuk garázsában tornázik hetente háromszor, alkalmanként egy és egy negyed órát. Súlyzókat, kötelet, labdát használ, és talajgyakorlatokat végez.

Bényi Ildikó

A Duna TV népszerű műsorvezetője saját bevallása szerint sem csinál nagy csodát, csupán az otthonához közeli réten gyorsan gyalogol. Több kört is megtesz a természetben, ráadásul nincs másra szüksége, csupán egy jó cipőre. Ha esik, ha fúj, megy, és közben figyeli a lépésszámlálót. Akár tíz kilométert is gyalogol, de igyekszik folyamatosan emelni a megtett távot.

Kiemelt képek: RTL Klub/Sárosi Zoltán (2), Nagy Zoltán 

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!