Napi friss

Exatlon Hungary – Novák Zalán: „Tudtam, hogy ez lesz a vége, mégis egy világ dőlt össze bennem”

Úgy tűnik, a múlt megismétli önmagát, ugyanis nem először történne meg, hogy egy lábsérülés miatt bukja Zalán a versenyt.

Novák Zalán súlyos lábsérülést szenvedett az egyik vizes pályán az Exatlon legutóbbi adásában, amikor teljes erővel ráugrott egy lépcsőfokra. Zalán a pálya végén a földre rogyott, cipőjét alig tudták lehúzni a lábáról, többször felordított fájdalmában. Csapattársa és az egyik műsorban dolgozó kellett ahhoz, hogy el tudja hagyni a pályát. Az elődleges orvosi vizsgálat szerint nem tört el a lába, csupán feldagadt, de még így is nagyon erős fájdalmak gyötrik. Hogy pontosan milyen állapotban van a lába, azt egy röntgenvizsgálat során derítik ki. „Rossz lenne, ha ilyen rövid idő után távoznom kellene, de elfogadnám” – nyilatkozta láthatóan némileg magába roskadva.

Zalán a műsor második évadában, két évvel ezelőtt gyakorlatilag a végjáték előtt szintén egy lábsérülés miatt nem folytathatta a versenyt orvosai utasítására. Akkor sírva búcsúzott az imádott műsortól.  Később a Storynak mesélt az akkori sérüléséről. „Tizenöt centis izomszakadás lett a combomban. Két hétig játszottam úgy, hogy éreztem, nincs rendben a lábam, de a jelszavam az: küzdeni mindig, feladni soha. Így mindennap elhitettem magammal, hogy még egy nap simán belefér. Végül súlyossá vált a helyzet, és orvosi utasításra nem folytathattam tovább a játékot. Tudtam, hogy ez lesz a vége, mégis egy világ dőlt össze bennem.”

Kiemelt kép: TV2

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!