Napi friss

Egzotikusabbnál egzotikusabb helyszíneken töltötték az ünnepeket a sztárok

A hírességek közül többen úgy döntöttek, inkább külföldön pihenik ki az év végét.

Iszak Eszti és párja, Gyurta Dániel Floridába utaztak. Az olimpiai bajnok úszó még arra is rávette a csinos tévést, hogy elmenjenek az Everglades Nemzeti Parkba, aminek leghíresebb lakója az aligátor, amit Iszak Eszti saját bevallása szerint nem igazán szível. A közösségi oldalakra feltöltött képek alapján strandolásra is jutott idő.

Polgár Tünde és családja is Floridában ünnepelt, bár ők oda hazajárnak, hiszen hosszú évekig az Egyesült Államok és Magyarország között ingáztak, házuk is van a tengerentúlon.

Rácz Jenő és felesége, Rácz-Gyuricza Dóra már egy héttel karácsony előtt Mexikóba utaztak, ahol lélegzetelállító környezetben pihentek. Pazar fotókat készítettek, amíg kint voltak, és nem csak pihentek, várost is néztek, sőt a várandós Dóri még sportolt is. „Legszebb karácsonyunk eddig, alig várom a jövő évet, hogy hármasban legyünk” – osztotta meg Dóri.

Görög Zita, bár karácsonyra már hazaért, közvetlenül az ünnepek előtt a családjával Jordániában járt, amiről így írt: „Szeretem a nomád népeket, azt a nemes és jólelkű egyszerűséget, amit képviselnek. De mindenek felett a nyugalmat, ami árad az egész országból.”

Kovács Koko István és családja Svájc helyett – az ökölvívó idén a munkája miatt költözött az alpesi országba – a karibi térségben ünnepelte a karácsonyt. Az ott készült képek tanúsága szerint jártak a Bahamákon, jelenleg pedig a Dominikai Köztársaságban élvezik a nyári meleget.

Kiemelt kép: Olajos Piroska

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!