Napi friss

Varga Viktor: „Sírva-röhögve ordítok!” – Mi lett vele a baleset után?

Júliusban szenvedett lovasbalesetet Varga Viktor. Az énekesnek másfél hónapig feküdnie kellett, és még most sem gyógyult meg teljesen. Rajongóit azonban, akik várják, hogy december 26-án és 27-én láthassák őt az Álomutazó című musicalben, megnyugtatja: már el tudja látni színpadi feladatait.

„94%-on van most a lábam, ha pontos akarok lenni – kezdi Viktor. – Még kicsit nyújtanom kell a szalagokat, de nagyjából túl vagyok rajta. Be kell vallanom, hogy irtózatos fájdalmak árán. Hetente háromszor megyek gyógytornászhoz, ami olyan, hogy sírva-röhögve ordítok közben. Már majdnem tudok futni, úgyhogy az Álomutazóban szerintem már nem fog akadályozni.

Viktor számára nem telt eseménytelenül a járványidőszak, rendre akadtak feladatai, hol a Lovasszínházban próbált, hol a Totem című realityt forgatta. A baleset azonban pihenésre kényszerítette. „A pandémia alatt valami mindig jött, de a másfél hónap fekvés és utána a rehabilitáció nehéz volt tehetetlenül – mondja az énekes. – Nagyon várom, hogy újra nagyközönség előtt álljak. Amikor bemutattuk ezt a musicalt, akkor is csoda volt átélni azt a szeretetet, ami a nézőktől felénk áradt, és tudom, hogy most is így lesz.”

 

Kiemelt kép: Fülöp Dániel – Smag Pictures

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!