Napi friss

Lékai-Kiss Ramóna vadóc tinédzserből lett igazi díva – ennyit változott 20 év alatt

Ki ne emlékezne a 18 éves, frufrus Kiss Ramónára, amikor 2002-ben megkapta Szentmihályi Zsófi szerepét a Barátok köztben? Azóta nagy utat járt be, kívül-belül sokat változott.

AZ RTL Klub napi sorozatában tizenhat éven át szerepelt, ami igencsak meghatározta a pályáját, mégis okkal búcsúzott tőle: szerette volna magát kipróbálni műsorvezetőként. Az RTL Klub egyenesen az egyik legnagyobb produkciója, az X-Faktor vezetését bízta rá, majd a Reggeliben is helyet kapott. És ahogyan a karrierjében, úgy a magánéletében is nagyot lépett előre, férjhez ment Lékai Máté sportolóhoz, majd 2019-ben megszületett kisfiuk, Noé.

Kívülről nézve úgy tűnt, igazi sikersztori az övé, de valami mégsem stimmelt, nemhiába igazolt át tizenkilenc év után a konkurens tévécsatornához, a TV2-höz, ahol Stohl András mellett kétszer is ő lett a Dancing with the Stars háziasszonya, de dolgozott az idei Ninja Warriorban is. A váltás jókor jött, az akkor harminchat éves híresség tiszta lappal, már kiforrott műsorvezetőként állhatott a kamerák elé. Az elmúlt közel húsz év alatt a változás pedig szembetűnő.

A bal oldai kép 2004-ben, a jobb oldali idén ősszel készült (Fotók: Csibi Szilvia, TV2)

Kiemelt kép: Birton Szabolcs

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!