Napi friss

Minden napra jut egy kiborulás A Konyhafőnök VIP-ban

Az RTL Klub főzős műsora próbára teszi a sztárok idegrendszerét, nem is mindenki bírja a nyomást.

Egy hete startolt el A Konyhafőnök VIP, amiben sztárok mérik össze főzőtudásukat, az ételeket pedig a háromfős zsűri, Fördős Zé, Rácz Jenő és Sárközi Ákos értékelik. Az ítészek nem finomkodnak a versenyzőkkel, ráadásul egyéb tényezők is nehezítik a főzést: szűkös az idő, és néha szokatlan alapanyagból kell valami ehetőt varázsolni a tányérra. Mindezeket nem mindenki bírja idegekkel, és szinte nem telik el úgy nap, hogy valaki ne omlana össze a kamerák előtt a stressztől.

A legutóbbi adásban Tóth Verán a mahi-mahi hal készítése fogott ki. Az énekesnő idegességében kapkodni kezdett, és a könnyeit sem nagyon tudta visszatartani. Még ő is meglepődött saját magán. „Nagyon régen volt velem már olyan, hogy ennyire pánikoltam volna – ismerte el. A műsor promóciós videójából egyébként kiderült, egy ponton úgy betelik majd nála a pohár, hogy még a konyhából is kiviharzik, faképnél hagyva Rácz Jenőt. – Köszönöm, elég volt. Nekem ez elég volt. Nem érdekel, hagyjatok. Itt a vége, kész, pont.”

Fotó: RTL Klub / Sajtóklub

De nem Vera az egyetlen, aki nem bírta idegekkel. Muri Enikőnek már a bemutatkozó nap káoszba fordult a főzése, a séfek előtt is alig tudta elrejteni a könnyeit. „Életemben nem pánikoltam ennyire, mint most. Én nem ismerem azt a szót, hogy pánik. Én eddig azt gondoltam magamról, hogy a jég hátán is megélek, Bika vagyok, megyek előre. Most kész. Blackout. Függöny le. Nem ment” – küzdött a könnyeivel.

Görög Zita túl sokat akart készíteni az alapanyagokból – amiből ráadásul az egyik a polip volt – , de végül rájött, ilyen kevés idő alatt nem lesz képes annyi mindent megfőzni. „Elvette negyven percre a polip a rezsómat, nem tudok semmi mást csinálni – mondta elhaló hangon Sárközi Ákosnak. – Egyszerűen nem jutok el a végéig.” A sztárséf hiába próbálta tartani benne a lelket, Zita a szétfőtt cukkinik láttán még inkább elkeseredett.

Fotó: RTL Klub / Sajtóklub

Tornóczky Anitának a tyúkkopasztással volt problémája, már a feladat hallatán eltört nála a mécses. Mivel állatokkal dolgozik, előre rettegett az ehhez hasonló feladatoktól. „Az állat nemcsak a kutya meg a cica, hanem minden állat… És nyilván ezzel erkölcsi és érzelmi aggályaim is vannak. Tudtam, hogy meg kell csinálnom, tudtam, hogy lesz ilyen feladat. Nekem most nagyon át kellett lépnem a saját korlátaimon” – mondta sírva.

Kiemelt kép: RTL Klub / Sajtóklub

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!