Napi friss

Meglepő: Gáspár Bea Rubint Rékának köszönheti sikerét

Bea azt mondja, Rékából merített erőt, de nem ő az egyetlen olyan ismert ember, aki a sztárvilág egyik tagját tekinti példaképének.

A sztárok sok esetben példaképként állnak az emberek előtt, hiszen a magánéleti vagy hivatásbeli sikereikkel sokakat inspirálnak. Azonban nekik is szükségük van időnként követendő példákra, és ilyen esetekben gyakran ők maguk is egy híres személyt választanak útjelzőnek.

Gáspár Bea, aki harmadik könyvét adta ki idén, nemrég a Storynak árulta el, hogy Rubint Réka volt előtte a példa. „Mindig is inspiráltak a sikeres nők, akik hegyeket mozgatnak meg a szorgalmukkal, kitartásukkal, akik önálló jogon építenek karriert. Úgy, mint Rubint Réka. Hatalmas példaképem. A kezdetektől fogva az ő példájából merítettem erőt. Úgy voltam vele, ha neki sikerült ilyen sokra vinnie, akkor talán én is kiokoskodhatok valamit. Csak éppen én nem lefogyasztom, hanem hizlalom az embereket!”

Fotók: Rubint Réka – Birton Szabolcs, Gáspár Bea – Olajos Piroska

Gáspár Bea mellett számos más híresség is a sztárvilágból választott magának példaképet. Köllő Babett például Liptai Claudia nyomdokaiba szeretne lépni. „A luxusfeleségek előtt fél évig vérre menő harcot folytattam a férjemmel, hogy támogassa a tervem. Harmincnyolc éves voltam, mellőzöttnek éreztem magam a szakmámban, mert nem voltam híres. Ezen akartam változtatni. Tudtam, hogy jól megállnám a helyem a média világában. Mondtam is neki, olyan akarok lenni, és azt akarom csinálni, mint Liptai Claudia. Ehhez jó ugródeszka volt a Feleségek luxuskivitelben, és lám, most a Sztárban Sztár leszek! mesterei között ülök.”

Fotók: TV2 / press.tv2.hu

Ördög Nóra sem titkolja, kire néz fel a szakmában. „A szüleim mindig is példaértékűek lesznek számomra, de ha a tágabb szakmán belül kellene választani valakit, akkor Pataki Ágit mondanám. Épp olyan sikeres tudott lenni fiatalon modellként, mint most már évtizedek óta elismert producerként.”

Fotók: Pataki Ági – TV2, Ördög Nóra – Schumy Csaba

Borbély Alexandra kamaszkorában Ullmann Mónikát tekintette példaképének, ezért is volt számára különleges élmény, amikor együtt dolgoztak a Pira-Bella című előadásban.

Fotók: Ullmann Mónika – Schumy Csaba, Borbély Alexandra – Olajos Piroska

Kiemelt kép: Olajos Piroska

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!