Napi friss

Dancing with the Stars: Horoszkópjuk alapján ez a páros a legesélyesebb a győzelemre

Hamarosan kiderül, ki nyeri a TV2 táncos show-műsorának idei évadát.

Eddigi teljesítményük és kitartásuk alapján mind a négy páros megérdemelné, hogy a képzeletbeli dobogó legfelső fokára álljon. Kemény, felkészüléssel teli hetek és hónapok állnak mögöttük, de a legnagyobb összecsapás még  vár rájuk,  most kell beleadni apait-anyait. Arra voltunk kíváncsiak, csillagjegyeik alapján melyik párosnak van a legnagyobb esélye, hogy megnyerje a versenyt.

Fotó: TV2 / press.tv2.hu

Tóth Andi: Bak, Andrei Mangra: Halak

A két jegy szerencsés párosítás, ugyanis kapcsolatuk kifejezetten kiegyensúlyozott. A Bak nagyon céltudatos, szorgalmas, és szenvedélyesen megy előre, bármibe is fog. Ebben pedig jó társra lel a Halakban, aki önzetlen támogató. Érdekes, de amíg a Bak a legtöbbet kívánja elérni például egy versenyhelyzetben is, a Halakra nem jellemző a nagyravágyás. Ugyanakkor ezt a tőle idegen gondolkodást a Bak türelemmel viseli. Egy biztos, ez a párosítás sikerre született.

Fotó: TV2 / press.tv2.hu

Kinizsi Ottó: Szűz, Szőke Zsuzsanna: Kos

A Kos jegy szülötte nagyon energikus és tettre kész, ami Szűz partnerét is tettekre sarkallja és inspirálja, ugyanakkor a közös munka során akadályt jelenthet náluk a Szűzre jellemző kishitűség, akit ráadásul furcsa kettősség jellemez. Roppant kritikus, így sokat követel a másiktól még a munkakapcsolatban is, mégis szüksége van arra, hogy irányítsák. Az utasításokat mindig végre is hajtja, és igyekszik mindig a képességei legjavát beleadni a közös munkába. A Kos túlzott lendületének jót tesz a Szűz fókuszáltabb gondolkodása, párosuk ha nehezen is, de jól kiegészíti egymást. Már csak az a kérdés, elég-e a győzelemre.

Fotó: TV2 / press.tv2.hu

Árpa Attila: Skorpió, Köcse-Stana Alexandra: Rák

A két jegy között igencsak nagy a különbség, már ami a munkamorált illeti, de egy tulajdonságban osztoznak: mindketten arra törekszenek, hogy örömüket leljék a munkájukban. A Rák szereti, ha minden az ő elképzelése szerint alakul, szerencsére ehhez ötletesség és kreativitás is párosul. Igaz, olykor egyik pillanatról a másikra változik a hozzáállása, és hajlamos rá, hogy túlaggódja a dolgokat. Ilyenkor lép színre a problémamegoldó képességéről híres Skorpió, az viszont kérdéses, hogy ketten együtt képesek-e a csúcsra törni.

Fotó: TV2 / press.tv2.hu

Kamarás Iván: Bak, Mikes Anna: Oroszlán

Mindkét jegy szülötte nagyon teljesítményorientált, de az út, amin haladnak, korántsem egyforma. A Bak hideg fejjel gondolkodik, míg az Oroszlán sokkal impulzívabb. Céljaikban is különböznek, a Bak minél többet akar, míg az Oroszlán leginkább élvezni akarja, szenvedélyessége, a lelkesedése hajtja.  Nagy kérdés ennél a párosnál, hogy ki viseli a nadrágot. Ha az Oroszlán nem érzi jól magát a közös munka során, könnyen elvesztheti lelkesedését, ahogy a Bak is negatív irányba fordulhat, amennyiben akaratát nem tudja érvényre juttatni. Egy biztos, sok akadályt le kell küzdeniük a sikerért.

 

Kiemelt kép: TV2 / press.tv2.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!